CHP’li Yıldızlı, “Kocaeli’yi depreme hazırlayacağız”

CHP’li Yıldızlı, “Kocaeli’yi depreme hazırlayacağız”

CHP Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Özgür Harun Yıldızlı, “Kocaeli’nin sorunlarının ivedilikle çözümü noktasında öncü olacağım. Kocaeli’yi öncelikle depreme hazırlayalım. En önemli yapmamız gereken Kocaeli’yi depreme hazırlamaktır” dedi.

CHP Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Özgür Harun Yıldızlı ilçe örgütlerini ziyaretlerini sürdürüyor. Yıldızlı’nın önceki günkü adresi Gölcük oldu. Gölcük ilçe başkanı Fikret Gürel, kurultay delegeleri, il ve ilçe yöneticileri ile partililer tarafından karşılanan Yıldızlı aday adaylığı süreciyle ilgili bilgilendirmelerde bulundu. İlçe başkanı Gürel Yıldızlı ile ilgili olarak, “Önceki dönem il başkanımız Özgür Harun Yıldızlı bizleri temsil eden örgütümüzün başındaydı. İnanıyorum ki milletvekili aday listesinde de iyi bir sıralamaya girecek ve bizleri Ankara’da da temsil edecek. Çıkmış olduğu bu yolda kendisine başarılar diliyorum” dedi.

“CUMHURİYETİN İKİNCİ YÜZYILI”
Gürel’in selamlama konuşmasının ardından söz alan Özgür Harun Yıldızlı şöyle konuştu: “Sevgili partililerim, il ve ilçe yöneticilerim, değerli ailem hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum. Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı çok kıymetli bir görev. Benim çocukluk hayalimdi. Zevkle yaptım. Severek yaptım. Eksiğimiz oldu. Artımız oldu. Hepsi hanemize yazıldı. Ben her şeyi ile il başkanlığı görevimi severek yaptım. Bu görevi yaptığım süre içerisinde Gölcük ilçe örgütümüz ile çok kıymetli çalışmalarımız oldu. Gölcük’ten her zaman memnun oldum. Sokak ve öbek örgütlenme çalışmalarında çok aktif rol aldılar. Gençlerimiz ve kadınlarımız hep sahada idi. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılı geliyor. Bu dönem her şeyden önemli bir dönem. Hepimiz bunun bilincindeyiz. 

“1987’DEN BERİ HİÇBİR YÖNETİCİ GİDEMEDİ”
Biz, sağ olsun tüm ilçe başkanlarım ve il yöneticilerim başkan olmam noktasında çok kıymetli destek verdiler. Hala bu desteklerini sürdürüyorlar. Bu benim 45 yıllık siyasi hayatımda en kıymetli hediyedir, davranıştır. Gerçekten CHP’de 1987’den beri hiçbir örgüt yöneticisi, başkanı, ilçe başkanı TBMM’ye gidemedi. Biz inşallah bu zincirleri kıracağız hep birlikte. Tabi ki biz iktidar diye, değişim diye yola çıktık. Yaklaşık 40 ay önce İktidar olmak istiyoruz deyip il başkanlığına aday olmuştuk. Hem yerelde hem genelde Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidar yapacağız demiştik. O zaman bunu söylediğimizde bütün arkadaşlar bu çocuk ne içmiş de gelmiş diyorlar. Bugün geldiğimiz noktada genelde Cumhuriyet Halk Partisi iktidarın eşiğindedir. Kocaeli’de de iktidar olacağız. Buna inanmak lazım. Onun için ben kendimi tanıtacak bir durumda değilim, zaten hepiniz birlikteyiz. Aslında ben deprem olmadan önce ilçeleri ziyaret ediyordum deprem olunca ara vermek zorunda kaldım. Bir nevi teşekkür ziyaretine geldim örgütlerime, sizlere. Her zaman verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.

“KOCAELİ’NİN TÜM SORUNLARINA HAKİMİZ”
Kocaeli’nin problemlerini en iyi bilen bizleriz. Devamlı sokakta olduk, sokakta siyaset yaptık. Kentin ve Kocaeli’nin 12 ilçesinin, 472 mahallesinin tüm sorunlarına hakimiz. Vekil seçildiğimiz takdirde Kocaeli’nin sorunlarının ivedilikle çözümü noktasında öncü olacağım. Kocaeli’yi öncelikle depreme hazırlayalım. En önemli yapmamız gereken Kocaeli’yi depreme hazırlamaktır. Burada kim seçilirse seçilsin biz iktidara geldiğimiz taktirde Kocaeli’yi buna hazırlamamız gerekiyor. En önemli gündem maddesi budur. Bir de tabi ki bunun dışında Kocaeli’de ve Türkiye’de ebeveynlerin çocuklarına gıda alma problemi çok ciddi safhadadır. Bizim iktidarımızda sayın genel başkanımızın dediği gibi hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek. Biz geldik mi daha iyi eğitim sunulacak. Biz geldik mi mülteciler davul zurnayla memleketlerine gidecek. Daha temiz bir hava, daha temiz bir yaşam için hep birlikte olalım. Genel başkanımızın dediği gibi bize katılın. 

“ÖRGÜT EMEKÇİLERİNİN TEMSİL EDİLMESİ”
Yaklaşık 66 tane milletvekili adayımız var. Bu önemli bir şey. Ciddi anlamda partimize teveccüh var. O niye geldi, bu niye geldi dememeliyiz. Kapıları sonuna kadar açmalıyız. Cumhuriyet Halk Partisi bu ülkenin çimentosudur. Burada herkese yer vardır. Biz toplanarak, birleşerek, büyüyerek iktidar olacağız. Bu bağlamda çalışma yaptığım sürede bizlere vermiş olduğunuz katkıdan dolayı başta ilçe başkanım olmak üzere tüm yöneticilerime, meclis üyelerime, önceki dönem ilçe başkanlarıma, ne zaman gelsem buraya yalnız bırakmayan partililerime yürekten teşekkür ediyorum. Kendimi sizlere emanet ediyorum. İlçe başkanlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum. Bizleri onure ettiler. İnşallah meclise gittiğimizde biz de onların yüzünü yere düşürmeyeceğiz, yüzlerini her zaman güldüreceğiz. Bunu herkes böyle bilsin. Biz, bu örgütün emekçisiyiz. Örgüt emekçilerinin mutlaka ve mutlaka yöneticilerinin orada temsil edilmesi gerekiyor. Bu değişimi bizle birlikte kıracağız. Bundan sonraki il gençlik kolları başkanlığı yapmış arkadaşlarımız bile Kocaeli il başkanı olabilir. Oradan da yürüyebilir. Bizler, onların önünü açacak değişimi sağlamak için bu yola çıktık. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.
Haber: Hanifi SURUN
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.