CHP’li Yıldızlı çalışmalara Gölcük’ten başladı

CHP’li Yıldızlı çalışmalara Gölcük’ten başladı

CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Harun Özgür Yıldızlı, milletvekili adaylığı duyurulduktan sonra ilk ziyaretine Gölcük’e yaptı.

TBMM 28. Dönem Milletvekili Aday listeleri Yüksek Seçim Kurulu’na teslim edildi. Cumhuriyet Halk Partisi’nden Kocaeli 2. sıra milletvekili adayı olan Harun Özgür Yıldızlı ilk resmi seçim ziyaretini Gölcük’e yaptı. Eski il başkanı Cevdet Barış, milletvekili adayı İsmet İşeri ve ilçe yöneticileri ile birlikte Gölcük’te bir dizi ziyaret yapan Yıldızlı’nın ilk durağı Gölcük’ün efsane isimlerinden eczacı Turan Dumlu oldu. Dumlu’yu işyerinde ziyaret eden Yıldızlı, “Bizim için sizler çok kıymetlisiniz. Sizin tecrübeleriniz bizim yolumuzu aydınlatıyor” dedi.

ÖRGÜTLE BULUŞTU

CHP Gölcük İlçe Örgütü’nde ilçe başkanı Fikret Gürel ve yönetim kurulu üyeleri ile de bir araya gelen Harun Özgür Yıldızlı seçim çalışmalarıyla ilgili fikir alışverişinde bulundu. Henüz inşa aşamasında olan yeni ilçe binasında da incelemelerde bulunan Yıldızlı daha sonra kent merkezinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi, ilçe gazetelerinin yöneticileriyle bir araya geldi. Vatandaşlardan yoğun ilgi gören Yıldızlı ziyaretler sonrasında kısa bir açıklamada bulundu.

TURAN DUMLU’YU ZİYARET ETTİ

Harun Özgür Yıldızlı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Milletvekili adaylığımız dün Yüksek Seçim Kurulu’na bildirildi. Hiç durmadan çalışmaya devam ediyoruz. Bugün seçim çalışmalarımız için Gölcük ilçesindeydik. Gölcük’ümüzün kıymetli ismi, değerli parti büyüğümüz Turan Dumlu’yu işyerinde ziyaret ettik. Yeni ilçe binamızda devam eden inşa çalışmalarını yerinde inceledik. Parti binamızda ilçe başkanımız Fikret Gürel ve ilçe yöneticilerimizle birlikte sürece dair istişarelerde bulunduk.

GÖLCÜK İÇİN İLK İCRAAT

Ben Gölcük’ün bir evladıyım. Bütün aile büyüklerim burada. Köklerim Başiskele’den Karamürsel’e kadar bu bölgede pek çok köye ulaşıyor. Bugün Gölcük ilçemizi Ankara’da temsil edebilecek, ‘hemşerim’ diyebilecekleri tek isim benim. Bu benim için hem mutluluk verici bir durum hem de büyük bir sorumluluk. Söz veriyorum, Gölcük için çalışacağım. Söz veriyorum. Gölcük’ün kalkınması için mücadele edeceğim. CHP’nin iktidarında ilk işimiz yıllardır açılamayan Gölcük Devlet Hastanesi’ni açmak olacak. Bunu da tarihe not düşüyorum. Ben mecliste Gölcük’ün ve Gölcüklülerin sesi olacağım. Söz veriyorum.

ÖRGÜTLERİN YILLAR SÜREN YASI

36 yılı aşkın süredir sürmekte olan kentimizde örgütümüzün yası bugün itibariyle bitmiştir. Örgütün temsilcisi olan il başkanlığı makamından milletvekilliği için ayrılan birisi nihayet milletvekili olarak kentimizi ve partimizi TBMM’de temsil edecektir. Bunu sağlayan Genel Başkanımız ve 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na, partimiz yetkili organlarına ve aday adayı olduğum günden itibaren bana destek olan örgütümüzün en küçüğünden en büyüğüne tümüne şükranlarımı sunarım.

HEP BİRLİKTE KUTLAYACAĞIZ

Bugünden tezi yok önümüzdeki bu dar takvimde elimizden geleni ortaya fazlasıyla koyacak ve ülkemizin kurtuluşu için sabırsızlanan on milyonlarca vatandaşımızla coşkulu bir kutlamayı 14 Mayıs gecesi hep birlikte yapacağız. Milletvekili adaylarımız arasında yer alan ittifak partilerimizin değerli temsilcilerine kendi öz kardeşlerimiz gibi sahip çıkmak ve partimize emanet edilmiş bu isimler için de Millet İttifakının tüm paydaşları olarak elimizden geleni yapmak, bağrımıza basmak ve mümkün olan en yüksek sayıda temsilciyle 14 Mayıs sonrası yeniden mutlu bir Türkiye’yi inşa edecek olan kadrolar olarak Ankara’ya gitmeliyiz.

İKTİDARIMIZ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLAMIŞTIR

Bugünden itibaren genci yaşlısı, kadını erkeği hep birlikte tarih yazmak için; aylardır sahada olduğumuz gibi yine sahada olacağız ama artık kum saati dönmüştür, geri sayım iktidarımız için başlamıştır. Aday adayı olup listelerde kendisine yer bulamayan ya da seçilme şansı düşük olduğu için morali bozulan tüm partili dostlarıma çağrımdır; hepinizin bu kente bu partiye bu ülkeye olan sevgisine ben şahidim, kefilim. Gerek seçim sürecinde gerekse iktidarımızda sizlerin değerli görüşleri ve tecrübeleri kentimize ve ülkemize gereklidir; her bir dostumuzun kıymetleri bizim gözümüzde tartışılmazdır. Asıl olan sıralamalar değil, bu milletin geleceğidir. Adaletli bir ülkenin yeniden inşası için görev aldık. Bunu görüyoruz. 14 Mayıs’ta da kazanacağız” dedi.

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.