CHP’li vekiller Balkanlara gitti

CHP’li vekiller Balkanlara gitti

  CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü ve Edirne Milletvekili Recep Gürkan, Kocaeli’nin Gebze ve Körfez...

 

 

CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü ve Edirne Milletvekili Recep Gürkan, Kocaeli’nin Gebze ve Körfez ilçelerindeki Balkan derneklerini ziyaret ederek, göçmen vatandaşlarımızla sohbet ettiler.

Milletvekillerinin ziyaretlerine, aslen göçmen olan CHP Çayırova ilçe başkanı Rasim Meriç de katıldı. CHP’nin Kocaeli’ndeki ilçelerinde dün yapılan ön seçim denetmenliği için bir gün öncesinden ilimize gelen CHP Edirne Milletvekili Recep Gürkan ve CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü’yü, Kocaeli milletvekili Mehmet Hilal Kaplan ağırladı.

İlk olarak Körfez ilçesine giden CHP’li vekiller, Körfez Kocaeli Balkan Göçmenleri Derneği’ni ziyaret ettiler. Dernek başkanı İlhan Topaloğlu ve yöneticileriyle görüşen CHP’li vekiller genel ve yerel konular üzerine sohbet ettiler. Daha sonra ise Gebze’ye gelen CHP’li vekiller Gebze Balkan Türkleri Derneği’ni ziyaret ettiler. CHP’li vekilleri Gebze Balkan Türkleri Derneği’nde Başkan Hüseyin Aksu ve yöneticiler karşıladı. Balkan Türkleri CHP’li Vekillere ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler ve çeşitli konularda sohbet ettiler.

 

CHP’li vekiller son olarak Balkan Türkleri Derneği Gebze Şubesi’ni ziyaret ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.