CHP’li Taşdemir'den aday adaylık açıklaması

CHP’li Taşdemir'den aday adaylık açıklaması

CHP’li Engin Taşdemir milletvekili aday adayı olması konusunda çok fazla teveccüh gördüğünü ancak aday olmayacağını açıkladı.

13 Mart tarihinde başlayan CHP Milletvekili aday adaylığı başvuruları devam ediyor.  Cumhuriyet Halk Partisi’nde Gençlik Kolları’ndan beri siyaset yapan Engin Taşdemir, milletvekili aday adayı olmayacağını açıkladı. Taşdemir, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkan Vekilliği görevine devam edecek. Milletvekili aday adaylığı adaylığıyla ilgili açıklama yapan Taşdemir, “Milletvekili aday adayı olmam konusunda arayan soran ve destek olan tüm dostlarıma teşekkür ederim. Geçtiğimiz gün Genel Merkezimiz tarafından gönderilen genelgede, belediye başkanlarının ve meclis üyelerinin görevlerine devam etmesi yönünde bir karar açıklanmıştı. Gençlik Kollarından beri Cumhuriyet Halk Partisinde emek harcayan bir partiliyim” dedi.

“MECLİSTEKİ GÖREVİM DEVAM EDECEK”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclisi Grup Başkan Vekilliği görevine devam edeceğini açıklayan Taşdemir, “Partili olmanın sorumluluk taşımak olduğunu iyi bilirim. Partimizin verdiği karara saygı duyarak Büyükşehir Grup Başkanvekili olarak görevime devam edeceğim. Amacımız bu seçimde, mutlak suretle Sn. Genel Başkanımızı Cumhurbaşkanı yapmaktır. Destek olan tüm dostlarıma şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Haber: Tuğçe YAKICI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.