CHP’li Soyluçiçek’ten sert yanıt

CHP’li Soyluçiçek’ten sert yanıt

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay’ın CHP’yi hedef alan açıklamasına yanıt verdi.

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay yaptığı açıklamada,  “CHP’nin ilçemizdeki yaygaracı ve kaos taciri, kendi demecindeki kullandığı ifade ile soytarısı ilçe başkanına söyleyecek çok şeyimiz var ama edebimiz ve ahlakımız müsaade etmemektedir. Bu ülkeyi, milletini seven bir siyasetçi ülkenin bir ekonomik kurtuluş mücadelesi verdiği dönemde ancak birlik ve beraberlik içinde, geçmişte olduğu gibi bu zorlukları atlatacağız söylemleri olmalı. Ancak ana muhalefet yaygaracıları kendilerine siyasi rant üretmek için söylemler geliştirmeye çalışıyorlar” şeklindeki açıklamasına CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek’ten cevap geldi.

 

“BİZİM GEÇMİŞİMİZ BELLİDİR”

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek yaptığı açıklamada, “Amaca ulaşmak için papaz elbisesi giyerim diyen bir şahsın peşine takılanlar, FETÖ’nün çorbalara akan salyasını sümüğünü şifa diye içenler, biz FETÖ’ye FETO dediğimizde Gülen’in elini eteğini öpenler, devletin kozmik odasını Fethullahçı çetelere açanlar, devletin her kademesine FETÖ’cü hainleri dolduranlar, milyonlarca çocuğun emeğini sınav sorularını çaldırarak yok edenler çıkmış bizi FETÖ’cülükle şununla bununla suçluyor. Bizim geçmişimiz bellidir. Tüzüğümüz bellidir. Altı okumuz bellidir. Biz, Cumhuriyet Halk Partisi, bu ülkenin kurucu partisiyiz. Gücümüzü halktan alırız. Biz, Kuva-yı Milliyeyiz. Biz, yedi düvele direnişin ne demek olduğunu İngilizlere İstanbul’un anahtarını teslim edenleri atası olarak görenlerden değil, savaş meydanlarında düşmanla göğüs göğse çarpışanlardanız.

 

“AK KOYUN KARA KOYUN BELLİ OLACAK”

Bizim atamız da yurdumuz da bellidir. Ancak partimize yönelik alçakça suçlamalarda bulunan, bizi ihanetle suçlayanlar ise ‘Keşke Yunan Kazansaydı’ diyen zır delilerin izinden gidenlerdir! Siyasi rant üretmek ve yaygara koparmak sizin iktidarınıza mahsus bir durumdur. Milletin ekmeğine göz diktiniz, iki kuruş maaşına göz diktiniz, dinimizle ayetlerle, surelerle insanları aldatmaya çalışacak kadar düşkün bir iktidarın mensupları olarak biraz daha sabretmenizi tavsiye ediyorum. Ak koyun kara koyun belli olacak. Bu halk size yaptıklarınız hesabını sandıkta soracak ve sizin burnunuzdan fitil fitil getirecek. Gittiğiniz gün, bu milletin bayram günü olacak” dedi.

 

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.