CHP’li Soyluçiçek’ten Özeren’e tepki

CHP’li Soyluçiçek’ten Özeren’e tepki

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, AKP’li Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren’in skandal açıklamasına tepki gösterdi.

AKP'li Mehmet Özeren, yangın bölgesinde skandal ifadelerde bulundu. Özeren, "Evleri, çok eski evi olan vatandaşlar keşke bizim de evimiz yansaydı diyecekler” dedi. Özeren’in ifadelerine gelen tepkiler çığ gibi büyüdü. CHP’li Soyluçiçek’de AKP’li Özeren’in sarf ettiği sözlere tepki göstererek, “Evleri kullanılamaz hale gelen yurttaşlar için TOKİ tarafından 20 yıl ödemeli konutlar yapılacağını kaydeden Özeren, "Evleri çok eski evi olan vatandaşlar keşke bizim de evimiz yansaydı diyecekler” dedi. İnsanların acıları üzerinden bu şekilde açıklama yapmak nasıl bir aymazlık ve hadsizliktir.

“ORMANLARIMIZA DOKUNAMAYACAKSINIZ”

Ülkenin doğal harikaları yanarken iktidarın tek derdi yandaşa peşkeş çekeceği betona çevireceği alanlar yaratmak. AKP Genel Başkanı Erdoğan bir imza ile ormanlarda yapılaşma yetkisini Turizm Bakanına verdi. Şimdi bundan sonra ne olacak hep beraber göreceğiz. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun dediği gibi çok açık söylüyoruz; tek bir tuğla dahi koymaya kalkarsanız ekskavatörle bizi çiğnemeniz gerekecek. Ormanlarımıza dokunamayacaksınız” dedi.

Haber: Ahmet Zeki AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.