CHPli Soyluçiçek, Günay’a cevap verdi

CHPli Soyluçiçek, Günay’a cevap verdi

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay’ın CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ve CHP’ye yönelik sarf ettiği sözlere yanıt verdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ı işaret ederek Büyükakın’ı indirmenin CHP’lilerin görevi olduğunu ifade etmişti. AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, CHP’li Salıcı’nın tepki göstererek, “Şahıslar değişiyor filmler hep aynı. CHP’li Salıcı, Kocaeli’de yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanımızı ve Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanımızı “indireceklerini” dile getirmiş. Kazanmayı bilmediklerinden, tarihleri boyunca halkın iradesini yok sayıp, seçilmiş insanları zorla, hileyle, yalanla indirmeyi kendilerine ilke edindiklerini adeta itiraf ediyor. Hadsiz açıklamalarda bulunan şahsa ve tüm bu tahriklere karşı biz ümidi, sevgiyi ve kardeşliği yaymaya devam edeceğiz” dedi.  

 

“DARBEYLE OLMAZ”
AK Partili Günay’ın CHP’yi hedef alan sözlerine yanıtı CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek’ten geldi. CHPli Soyluçiçek, Günay’ın sözlerine tepki göstererek,
“AKP’li Günay, yine söylenenleri anlamayarak ya da işine geldiği gibi anlayarak hem genel başkan yardımcımıza hem de onun üzerinden doğrudan partimize hadsizce saldırıda bulunuyor. Sayın Günay sizin anlayabileceğinizi düşündüğüm dilden söylemek isterim Sayın genel başkan yardımcımızın bahsettiği indirme, tırnak içinde
‘seçim’ ile indirme anlamını taşımaktadır. Yani birisi oturduğu koltuktan indiğinde, birisi devrildiğinde bu illa zorla ya da darbeyle olmaz. Seçimde kaybeden koltuktan iner, koltuktan inen kişinin iktidarı devrilir.


“TIPKI İSTANBUL SEÇİMİNDE OLDUĞU GİBİ!”
Tıpkı İstanbul’da, Ankara’da, Antalya’da Mersin’de Adana’da Hatay’da 11 büyükşehir ve pek çok yerde olduğu gibi. Ancak AKP’nin lafgüzaf başkanı güya CHP’nin darbe yapacağını ima ediyor, geçmiş dönemi kastederek partimize saldırmaya çalışıyor. Senin ne kalibren ne çapın bizim tarihimizin tırnağı etmez. Bunun dışında seçilmiş insanları zorla, hileyle, yalanla indirmeye çalışmak tam da sizin yaptığınız şeydir. Tıpkı İstanbul seçiminde kaybetmeyi hazmedemeyip tekrarladığınız seçimde olduğu gibi. O yüzden Sayın Günay masal anlatmayı bıraksın ve önümüzdeki seçimler için çalışmalarını sürdürsün. Zira kendisi de AKP’nin iktidardan “inmesi” ile kendisine başka iş aramaya başlayacaktır” dedi.

 

Haber: Barış AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.