CHP’li Sarıbay’dan ilçelere ziyaret 

CHP’li Sarıbay’dan ilçelere ziyaret 

CHP Kocaeli Milletvekili aday adayı Av. Cengiz Sarıbay, seçim çalışmaları kapsamında ilçe örgütlerini ziyaret etmeye devam ediyor. 

CHP Kocaeli Milletvekili aday adayı Av. Cengiz Sarıbay, seçim çalışmaları kapsamında ilçe örgütü ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Sarıbay Derince ve Gebze İlçe Başkanlıklarını ziyaret etti. CHP Derince İlçe Başkanı Atasoy Bilgin ve yönetimi, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve yönetimi ve partililerle bir araya gelen Sarıbay, aday adaylığı süreciyle ilgili bilgi verdi. Sarıbay, "Bu seçim bizim için önemli bir dönemeç. 14 Mayıs’ta Türkiye genelinde Millet İttifakı’nı iktidara, ardından 2024 yılındaki yerel seçimlerde tüm Türkiye’yi sosyal demokrat belediyeciliğe kavuşturacağız.  Ben başaracağımıza inanıyorum" dedi. 

“HER ZAMAN ONUR DUYDUM"
Bugün sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum diyerek sözlerine başlayan CHP Kocaeli Milletvekili aday adayı Av. Cengiz Sarıbay, "Bugüne kadar elimden geldiğince partime emek verdim. Bu partiye hizmet etmekten her zaman onur duydum. Hiçbir zaman ne verilen görevden ne de mücadeleden kaçmadım. Şimdi de bir yola çıktık. Bugün burada milletvekili aday adayı olarak karşınızdayım. Listede olurum ya da olmam ben yine her zaman partimin emrindeyim "diye konuştu. 

“ÖNEMLİ BİR DÖNEMEÇ”
Bizler siyasi akrabayız diyen Sarıbay, "Birbirimizi ötekileştirmek, küsmek, darılmak, birbirimizi kırmak gibi bir lüksümüz yok. Kenetlenmeli, uzlaşarak, birlik olmalıyız. Bu yolda ne katkı sunabilirsek sunmalıyız. Çalışmayı bırakmamalıyız. İktidar diye, değişim diye yola çıktık. Bu seçim bizim için önemli bir dönemeç. 14 Mayıs’ta Türkiye genelinde Millet İttifakı’nı iktidara, ardından 2024 yılındaki yerel seçimlerde tüm Türkiye’yi sosyal demokrat belediyeciliğe kavuşturacağız.  Ben başaracağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı. 

“HEPİMİZE GÖREV DÜŞÜYOR"
Ülkenin iyi yönetilmediğini dile getiren Sarıbay, "Ülkemiz ne yazık ki iyi yönetilmiyor ve adeta savruluyor. Algı yönetimi ile kötü yönetimi iyi göstermek doğru değil. Bu ötekileştirici yapıdan ülkemizi kurtarmak için hepimize görev düşüyor. Biz yeter ki kenetlenelim ve çalışalım. Kocaeli'den birinci parti çıkmamamız için bir engel yok. Kamuoyu tarafından benimsenen bir liste ile Kocaeli'de en az 5 milletvekili çıkarırız. Millet İttifakı olarak toplamda 7-8 milletvekili çıkarabileceğimizi düşünüyorum" dedi. 

"ÇOK ÇALIŞACAK VE BAŞARACAĞIZ"
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP Derince İlçe Başkanı Atasoy Bilgin, "Cengiz Sarıbay partimize yıllarca emek veren ağabeyimiz, parti büyüğümüzdür. Kendisine öncelikle hoş geldiniz diyor, çıktığı yolun hayırlı olmasını temenni ediyorum. 14 Mayıs seçimlerine 2 aydan az bir süre kaldı. Hepimiz heyecanlıyız. 50 yıldan beri ilk defa Cumhuriyet Halk Partisi'nin genel başkanı Cumhurbaşkanlığını kazanmaya çok yakın. Bunun için de hepimize büyük sorumluluk düşüyor. Çok çalışacak ve başaracağız" ifadelerini kullandı. 

“KURULAN BİR PARTİDİR"
Uzun yıllar partimize emek vermiş, parti büyüğüm Cengiz Sarıbay, Genel Başkanım Kemal Kılıçdaroğlu'nun yoluna yoldaşlık yapmak üzere onurlu bir yola çıktı diyerek sözlerine başlayan CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, "Partimizden aday adayı olan herkese başarılar diliyorum. Bizler, 100 yıldır dimdik ayakta duran, Kuvayi Milliye ruhunu kaybetmeden o günden bugüne gelen Cumhuriyet Halk Partisi'nin üyeleriyiz. CHP dilekçe ile kurulmuş bir parti değil, Kuvayi Milliye ruhuyla kurulan bir partidir. Bu ruhu taşıyanlarla Genel Başkanımızı 13. Cumhurbaşkanı yapmak için mücadele edeceğiz. Bu mücadeleye ortak olan herkese canı gönülden teşekkür ediyorum. Yolumuz açık olsun " dedi. 
Haber: Hanifi SURUN
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.