CHP’li Sarıbay ziyaretlere devam ediyor  

CHP’li Sarıbay ziyaretlere devam ediyor  

CHP Kocaeli Milletvekili aday adayı Av. Cengiz Sarıbay, seçim çalışmaları kapsamında yaptığı örgüt ziyaretlerine Gölcük ve Karamürsel ile devam etti. 

CHP Kocaeli Milletvekili aday adayı Av. Cengiz Sarıbay ilçe örgütlerini ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Sarıbay, ilçelerde parti yöneticileri ve üyelerle bir araya gelerek sohbet ediyor, aday adaylık süreci ile ilgili bilgi veriyor. Sarıbay, bu kapsamda son olarak Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel ve yönetimini, Karamürsel İlçe Başkanı Anıl Aksu ve yönetimini ziyaret etti. Sarıbay yaptığı açıklamada; "Bu yönetimin, ülkeyi yönetmekten ne kadar aciz olduğu görünüyor. 14 Mayıs gecesi ülkeyi ayrıştıran bu zihniyete son vereceğiz" diye konuştu.

“ÜLKEMİZ İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ "
Bana bu şehirde Avukat Cengiz Sarıbay kimliğini kazandıran partim için bugüne kadar yıllarca mücadele ettim, emek verdim diyerek sözlerine başlayan CHP Kocaeli Milletvekili aday adayı Av. Cengiz Sarıbay, "Bu partiye hizmet etmekten onur duyuyorum. Bugün de sizlerin karşısına milletvekili aday adayı olarak geldim. Bu parti vefalı, emeğin yüce bir değer olduğunu bilen bir partidir. 66 tane birbirinden değerli, milletvekilliği yapabilecek aday adayı var. Herkesin üzerine ne düşerse yapacağını biliyorum. Aramızda bir yarış yok. Hepimiz partimiz, ülkemiz için mücadele ediyoruz” dedi.

“NE KADAR ACİZ OLDUĞU GÖRÜNÜYOR"
Ülkenin iyi yönetilmediğini altını özellikle çizen Sarıbay, "Bunu artık herkes görüyor. Hep söylüyorum. Yangın oldu, yangınları söndürecek uçak bulamadılar. Pandemi de bir maske dağıtamadılar. Deprem de insanlar çadır diye isyan etti, bir çadır veremediler. Kızılay vatandaşa çadır vermek yerine bunun ticaretini yapıp o çadırları sattı. Bunlar yokluktan değil, beceriksizlikten, hazırlıksızlıktan yapılamadı. Bu yönetimin, ülkeyi yönetmekten ne kadar aciz olduğu görünüyor. 14 Mayıs gecesi ülkeyi ayrıştıran bu zihniyete son vereceğiz" diye konuştu.
“ÜLKEYİ AYRIŞTIRDILAR"
Ülkenin şuan en büyük sorunlarından birinin deprem olduğunu dile getiren Sarıbay, "99 depremini yaşamış bir kent olarak bunu hepimiz çok iyi biliyoruz. O süreçte tüm Türkiye birlik olup deprem bölgesine yardıma koştu. Benim genel başkanım parti ayırmadan ötekileştirmeden, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanını Tahir beyi de deprem bölgesinde ziyaret ederek yaptıkları çalışmalardan dolayı tebrik etti. Ama Tahir bey; 'Onlar yapamadığı için sadece teşekkür ederler' diyerek açıklama yapıyor. Bu açıklamaya çok üzüldüm. Bunlar ülkeyi böyle ayrıştırıcı duruma getirdi" dedi. 

“İKTİDARIN DEĞİŞMESİ GEREKİYOR"
Bu dönem başaracaklarına olan inancının tam olduğunu belirten Sarıbay, "Biz bu dönemde bu işi başaracağız. Buna inancım tamdır. 1 oy ile 50+1'i kazanabiliriz. Küslükleri, kırgınlıkları bir kenara bırakalım. Kenetlenmeli, uzlaşarak, birlik olmalıyız. Bu yolda ne katkı sunabilirsek sunmalıyız. Artık bu iktidarın değişmesi gerekiyor, bunu başarmak için de hep birlikte çok çalışmalıyız. Bunun başaracağımıza inanıyorum. Ülkemiz için, çocuklarımızın geleceği için çok çalışacak ve birinci turda da seçimi alacağız” ifadelerini kullandı. 
Haber: Barış AYAR
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.