CHP’li Nazlıaka geliyor

CHP’li Nazlıaka geliyor

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka bir dizi ziyaretler ve programlar için 16 Aralık Cuma Günü Kocaeli’ye gelecek.

CHP Kocaeli İl Kadın Kolları tarafından yapılan açıklamada, “16 Aralık Cuma Günü Kadın Kolları Genel Başkanımız ilimizde bir dizi program gerçekleştireceklerdir. 

Program akışı şu şekildedir: 12.00 Basın açıklaması ve yeni kadın üyelerimize rozet taktimi (Yer: İl Başkanlığı Binası) 14.00 Darıca İlçe Başkanlığı. 15.00 Darıca YGO tekstil ziyaret. 16.00 Gebze İlçe Başkanlığı. 16.00- 16.45 Birleşik Metal 1 Nolu Şube ziyareti- Şube Başkanı Selçuk Çiftçi ve Kadın Komisyonu Temsilcisi Gamze Fırat. 17.00-17.45 Birleşik Metal 2 Nolu Şube ziyareti- Şube Başkanı Necmettin Aydın ve Kadın Komisyonu Temsilcisi Mehtap Doğan Demir.  Konu: Metal işçisi kadınların iş hayatındaki ve siyasetten kaynaklı genel sorunları. 18.00- 18.30 Eğitim Sen Gebze Şube ziyareti- Şube Başkanı Eylem Bahadır ve Yönetim Kurulu Üyeleri. Konu: Eğitim emekçilerinin sorunları- Kocaeli’de vakıf cemaat tarikatların okullara girmesi, Anayasaya aykırı seminerler düzenlenmesi örn; değerler eğitimi 19.00 İzmit Balkan Dernekleri Yerleşkesi’nde Batı Trakya, Rumeli Türkleri Derneği,Trakya illeri Derneği. Yalakdere Derneği (Balgöç) kadın üyeleri ile buluşma. 21.00 İlçe Kadın Kolu Başkanları ile toplantısı.

 

Haber: Aleyna SEVENCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.