CHP’li Mehmet Hilal Kaplan engellileri unutmadı

CHP’li Mehmet Hilal Kaplan engellileri unutmadı

  Dünya Görme Engelliler ve Beyaz Baston Haftası nedeniyle engelli derneklerini ziyaret eden CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, engellilerin...

 

 

Dünya Görme Engelliler ve Beyaz Baston Haftası nedeniyle engelli derneklerini ziyaret eden CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, engellilerin farkındalık yürüyüşü talebine destek verdi. Kaplan, “Sadece seçim zamanı değil, her zaman STK’ların yanındayız” dedi. Her iki dernek ziyaretinde derneklerin birleşmesini isteyen Kaplan, sorunların çözümü için daha güçlü olunması gerektiğini kaydetti. Ayrıca GÖRSEM’in farkındalık için Engelliler Yürüyüşü fikrine de destek veren Kaplan, “Tüm vatandaşlarımız bu eyleme katılarak engellilerin neler yaşadığını bir gün dahi olsa anlaması ve sorunların çözümü için adım atılabilir” şeklinde konuştu.

 İKİ KIZIMIZA SAHİP ÇIKALIM
7-14 Ocak Beyaz Baston Haftası nedeniyle ziyaretleri gerçekleştirdiğini belirten Kaplan, “Bizim ilimizde iki tane görme engelli kızımız madalya aldılar. Dünya şampiyonu oldular. Bu iki kızımızla ilgili gerekli çalışmalarımıza devam edelim. Bende Büyükşehir Belediye Başkanımızla bu konuyla ilgili görüşelim, bu kızlarımıza sahip çıkalım” dedi. Engellilerin farkındalık yürüyüşü talebine de yanıt veren Kaplan, “Organizasyonu yapın, ben arkadaşlarımla birlikte gelirim. İnsanların dikkatini çekelim ve sesimizi duyuralım”  dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.