CHP’li meclis üyelerine “Belediyelerde Denetim” eğitimi

CHP’li meclis üyelerine “Belediyelerde Denetim” eğitimi

CHP Kocaeli’nin denetim komisyonlarına seçilen meclis üyeleri CHP Parti Okulu ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı iş birliğinde hazırlanan “Belediyelerde Denetim” eğitimine katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Örgütü, yeni dönemde belediye meclisi denetim komisyonlarında görev alan meclis üyeleri için “Belediyelerde Denetim” eğitimi düzenledi. Eğitime, denetim komisyonlarına seçilen meclis üyelerinin yanı sıra CHP Kocaeli Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Demirtaş ve CHP Kocaeli İl Eğitim Sekreteri Hikmet Koçoğlu katıldı.
PARTİ OKULU VE YEREL YÖNETİMLER İŞ BİRLİĞİNDE

CHP Parti Okulu ve CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı tarafından hazırlanarak 81 ilde devam eden eğitim modülünü Kocaeli’deki meclis üyelerine Parti Okulu Eğitmeni Av. İsa Öztürk aktardı. Eğitmen Öztürk, belediyelerin gelir ve giderlerinin incelenmesi, hesap kayıt işlemlerinin kontrolü, denetim komisyonunun görev ve sorumlulukları gibi konularda teknik ve hukuki bilgileri meclis üyelerine aktardı.

Haber: Aleyna SEVENCAN

 

manset-2-127.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.