CHP’li Kızılbuğa, Ak Partililere tepki gösterdi

CHP’li Kızılbuğa, Ak Partililere tepki gösterdi

CHP Darıca Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kızılbuğa AK Parti Nenehatun Mahallesi Gençlik Kolları yöneticilerinin bulunduğu iddia edilen WhatsApp yazışmalarını yayınlayarak tepki gösterdi.

Ümit Kızılbuğa yazışmalarla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Demokrasi öncelikle bir tartışma ahlakıdır, bir de kendiyle tartışma ahlakıdır. Bu bilinçten uzak, ülkenin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK'e kurtuluş savaşı vermiş yiğit halka ve kurucularına hakaret eden, siyaseti yaşadığı süreyle sınırlı tutan, ülkenin nasıl kurulduğuyla ilgili, yaşanılan zorluklarla ilgili en ufak fikri olmayan, geçimini ülkenin ekonomisini sömüren siyaset yaptığı partiden sağlayan, ağzı dolu halka küfürler savuran AKP’li Nenehatun mahallesi gençlik kolları arkadaşlar için demokrasi kavramı görülüyor ki paylaşımlarından hakaret olarak algılıyorlar.  Bir fikrinizin olmadığını, çünkü sizin yerinize düşünen birilerinin olduğunu, bir amacınızın olmadığını, çünkü birilerinin sizin yolunuzu çizdiğini, hayatta bir duruşunuzun olmadığını, çünkü size nerde durmanız gerektiğini söyleyenlerin olduğunu biliyorduk ve alışmıştık ama halka ülkenin kurucu değerlerine hakaretinize alışmayacağız.

 

“SİZE RAĞMEN EGEMEN KILACAĞIZ”

Kendi düşüncenizden ve hizbinizden olmayan, herkesi ötekileştiren, hain ilan eden, toplumsal baskınıza alışmayacağız. Kibrinize, görgüsüzlüğünüze, ün düşkünlüğünüze, samimiyetsizliğinize, duygusuzluğunuza, iktidar olmanın verdiği güç ile yaptığınız soytarılığa alışmayacağız. Sular bir süre sonra durulacak, ülkede yarattığınız devasa ekonomik tahribat, yolsuzluk, işsizlik, yoksulluk, kadın cinayetleri, doğa katliamlarınıza, küfürlerinize halk sandıkta gerekli cevabı mutlaka verecektir. Mücadele etmek için çok nedenimiz var, temel hak ve özgürlükleri, adaleti,  barışı, refahı, huzuru, sevgiyi, hoşgörüyü, güveni yeniden, size rağmen egemen kılacağız” dedi.

 

umit-2.jpg

 

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.