CHP’li Kesemenli’den ilçe örgütlerine ziyaret

CHP’li Kesemenli’den ilçe örgütlerine ziyaret

CHP Kocaeli Milletvekili aday adayı Prof. Dr. Cumhur Cevdet Kesemenli, seçim çalışmaları kapsamında ilçe örgütlerini ziyaretleri devam ediyor.

CHP İlçe ziyaretleri kapsamında CHP Başiskele, Karamürsel, Kartepe İlçe Örgütü ziyaretinde aday adaylık süreci ile ilgili bilgi veren kalça ve omuz cerrahisi bilim adamı Prof. Dr. Kesemenli, “Bu parti bizim, hepimizin sorumluluğu olmalı. Örgütçüyüm, örgütün önemini çok iyi bilirim. Seçilir meclise gidersem, sizin sesiniz, sizin kulağınız olmak istiyorum. Listeye girip girmemek önemli değil. Listeye kim girerse girsin hepimiz bir olacak partimizin başarısı ve iktidarı için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

ACURMAN’I ZİYARET ETTİ
CHP Kocaeli Milletvekili aday adayı Prof. Dr. Cumhur Cevdet Kesemenli, parti il sosyal politikalar komisyon üyesi eşi Gülhan Kesemenli ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında Başiskele İlçe Başkanlığını ziyaret etti. CHP Başiskele İlçe Başkanı Av. Anıl Acurman ve ilçe yönetimini ziyaret eden CHP Kocaeli Milletvekili Aday adayı kalça ve omuz cerrahisi bilim adamı Prof. Dr. Cumhur Cevdet Kesemenli ziyarete katılan partililerle bir süre görüştü merak edilen konularda soruları yanıtladı neden aday olduğunu anlattı.

BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU
CHP İlçe ziyaretleri kapsamında CHP Karamürsel ilçe başkanı Anıl Aksu’yu ziyaret eden Prof. Dr. Cumhur Cevdet Kesemenli ilçe yönetimi ve partililerle seçim çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Partililere neden aday olduğunu anlatan Prof. Dr. Kesemenli, haksızlığın karşısında durmak için destek istiyorum, meclise gidersem sizin sesiniz sizin kulağınız olmak istiyorum” dedi

“ÖSYM KALDIRILMALI”
Karamürsel ilçe ziyaretinde gençlerin sorularını yanıtlayan Prof. Dr. Kesemenli, “Üniversite sınavları kaldırılmalı gençlerimiz istediği okula girip okumalı işsiz gençlerimizin yaşadıkları sorunları çok iyi biliyorum. Bu sıkıntılardan bütün gençlerimizi kurtaracağız istihdamın önünü açacağız ÖSYM kaldırılmalı” dedi. CHP Karamürsel İlçe Başkanı Anıl Aksu yaptığı açıklamada, “Partimizin tabanından gelen ve örgütçü bir anlayışla yola çıkan bölgemizde herkesin yakinen tanıdığı hocamıza bizde başarılar diliyoruz” dedi.

SON ZİYARET KARTEPE’YE
CHP Kocaeli Milletvekili aday adayı Prof. Dr. Cumhur Cevdet Kesemenli, seçim çalışmaları programı kapsamında Kartepe İlçe Başkanlığını ziyaret etti. CHP Kartepe İlçe Başkanı Nilay Merttürk ve ilçe yönetimi tarafından ilçe başkanlığında kabul edilen Milletvekili aday adayı Prof. Dr. Cumhur Cevdet Kesemenli ilçe teşkilatında bulunan partililer ve ilçe yönetimi ile bir süre görüştü, karşılıklı bilgi alışverişinde ve değerlendirmelerde bulundu. 

Haber: Hanifi SURUN
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.