CHP’li Kesemenli KAI’yi ziyaret etti

CHP’li Kesemenli KAI’yi ziyaret etti

CHP Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Cumhur Cevdet Kesemenli Gebze Kars, Ardahan, Iğdır İlleri Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Gebze Kars, Ardahan ve Iğdır İlleri Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti. Dernek Başkanı Metin Baytöre ve Dernek yönetimi tarafından karşılanan bölgemizin başarılı cerrahlarından eğitimci ve bilim adamı Prof. Dr. Cumhur Cevdet Kesemenli bir süre hemşerileriyle sohbet etti seçim çalışmaları ve aday adaylığı hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Öğretim üyesi Prof. Dr. Kesemenli yaptığı açıklamada, “Bende sizin bir evladınız, kardeşiniz olarak sizlere daha iyi hizmet etmek için, haksızlığa, hukuksuzluğa, hırsızlığa dur demek için mecliste sizin sesiniz, sizin kulağınız gözünüz olmak için milletvekili aday adayı oldum bu anlamda sizlerden desteğinizi istiyorum” dedi.

“ARKASINDA OLACAĞIZ”

KAI Dernek Başkanı Metin Baytöre, ziyarette yaptığı konuşmada, “Bizler bu dönem bölgemizde hizmet veren STK başkanlarımızla birlikte hareket ederek bütün siyasi partilerimizin il başkanlarını ziyaret ettik ve isteğimizi ve kararlılığımızı ilettik. Yapılacak milletvekili seçimlerinde listelerinizin seçilebilir sıradan aday gösterilmesini istiyoruz. Şayet bu isteğimizi göremezsek bizde şartlar ne olursa olsun o siyasi partiyi bizde görmeyecek, desteklemeyeceğiz bu kararımız çok net ve kesindir diye düşüncemizi ilettik. Bu dönem Kars, Ardahan ve Iğdırlılar olarak hangi partiye mensup olursak olalım seçilebilir yerde listeye giren aday adayı hemşerimizi bizde hangi partiden aday adayı olduğuna bakmadan sonuna kadar destekleyecek arkasında olacağız” dedi.

Haber: Barış AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.