CHP’li kadınların sergisi 2 Kasım’da

CHP’li kadınların sergisi 2 Kasım’da

CHP Darıca Kadın Kolları’nın Emek Mahallesi’ndeki atölyede üretilen ürünler, 02 Kasım’da başlayacak sergide satışa sunulacak. Geliri dar gelirli ailelere gidecek.

CHP Darıca Kadın Kolları’nın Emek Mahallesi’ndeki CHP Mahalle Örgütü’nü aynı zamanda atölyeye dönüştürmesinin ardından, aylarca süren çalışmanın birikimi olan ürünler görücüye çıkıyor. Ürünlerin satışının gerçekleşeceği sergi 02 Kasım Cumartesi günü saat 10.30’da Darıca’daki Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde açılacak. Sergi 06 Kasım Çarşamba günü akşamına kadar gezilebilecek.
ONLARA DESTEK İÇİN 
CHP Darıca Kadın Kolları Başkanı Oya Akdeniz sergiye dair açıklamasında, “Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları, partililerimiz ve gönüllü kadınlarımız ile birlikte yürüttüğümüz geri dönüşüme dayalı el emeği göz nuru ürünlerimizi siz sevgili ilçe sakinleri, tanıdıklarımız, arkadaş ve dostlarımıza sergilemenin vakti geldi. Elde edeceğimiz geliri yardıma muhtaç çocuk ve ailelerimize bir nebzede olsa destek olmak için kullanacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 2 - 6 Kasım tarihleri arasında Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde ki kermesimize hepinizi bekliyoruz” görüşlerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.