CHP’li kadınlarda ilk aday Özen

CHP’li kadınlarda ilk aday Özen

CHP İl Kadın Kolları Başkanlığı’nın 14 Mart’taki kongresi öncesi adaylığını açıklayan ilk isim eski başkanlardan Sevim Özen oldu.

CHP İl Kadın Kolları’nın 14 Mart’ta gerçekleşecek kongresi öncesi adaylığını açıklayan ilk isim Sevim Özen oldu. 2012-2014 yılları arasında da il kadın kolları başkanlığı yapan Özen adaylığına dair açıklamasında şu görüşlere yer verdi: 
 “2012-2014 dönemi Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanlığı görevime yaşadığım bazı sağlık sorunlarım sebebiyle istifa kararı vererek son vermiştim.2019 yılına kadar geçen 5 yıllık zaman diliminde gerçekleşen tüm seçimlerde partimizin bir üyesi olarak bana verilen ya da görev verilmese bile nefer olma duygusuyla, kendime görev addederek çalışmalara katılmaya devam ettim.
YARIM KALAN HİKAYEYİ TAMAMLAMAK İSTİYORUZ
Cumhuriyet Halk Partisi’nin ve Atatürk ilke ve inkılaplarının idealist bir savunucusu olma sorumluluğumla, ülkemizin içinden geçtiği 18 yıllık zorlu süreçten kurtulması mücadelesinde ki çalışma kararlılığı ve azmimle, yeniden Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanlığı görevine, CHP'li çok değerli kadın yoldaşlarımın talebi, desteği ve candaşlığıyla ‘Biz mevsiminde’ yola çıkmaya karar verdik. Yarım kalan bu siyasi hikâyemizi, 14 Mart 2020 tarihinde gerçekleştirilecek olan Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanlığı seçiminde başarıyla tamamlamak istiyoruz. Bu bağlamdaki adaylığım bilgisini, tüm Kocaeli ve Cumhuriyet Halk Partisi kamuoyuna bildirir saygılarımı sunarım.”
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.