CHP’li kadınlar Çayırova’da çıkarma yaptı
CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya ve il kadın kolları yöneticileri önceki gün Çayırova’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.
CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya ve il kadın kolları yöneticileri ilk olarak
CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek'i yeni binalarında ziyaret etti. CHP’li Songül Kaya ilçe başkanı Cihan Soyluçiçek’i ziyaretinde yeni almış oldukları ilçe binasının hayırlı olmasını diledi. CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya ve yönetimi daha sonra CHP Çayırova Kadın Kolu Başkanı Fadime İlhan ve Yönetimi ile Mahalle temsilcileri bir toplantı gerçekleştirdi. Gerçekleşen toplantıyla ilgili olarak CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, “Çayırova ilçe kadın kollarımız ve mahalle temsilcileri ile önümüzdeki süreçte yapacağımız çalışma ve projelerle ilgili olarak son derece verimli geçen bir toplantı gerçekleştirdik” dedi.
KADIN ESNAFLARA ZİYARET
CHP’li Songül Kaya toplantının ardından CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek ve CHP Çayırova İlçe Kadın Kolu Başkanı Fadime İlhan ile birlikte Çayırova’da bulunan kadın esnafları ziyaret etti. CHP’liler ilk olarak CHP Çayırova Eski İlçe Kadın Kolları Başkanı olan Türkan Kılıç’ı işyerinde ziyaret etti. CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya ve beraberindekiler son olarak da yine Çayırova’da yeni hizmete açılan Sevtap Eczanesini ziyaret etti. Eczacı Sevtap Araz 'a hayırlı olsun dileklerini ileten CHP’li Kaya ziyaretlerin de son derece güzel geçtiğini ifade etti.
Haber: Hanifi SURUN
-002.jpg)
-001.jpg)
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.