CHP’li gençlerden iktidar  sözü

CHP’li gençlerden iktidar sözü

 CHP Gebze İlçe Örgütünde Gebze belediyesi meclis üyeliği aday adaylığı için üç genç başvuruda bulundu. Gebze Belediyesi meclis üyesi aday adaylığı...

 

CHP Gebze İlçe Örgütünde Gebze belediyesi meclis üyeliği aday adaylığı için üç genç başvuruda bulundu. Gebze Belediyesi meclis üyesi aday adaylığı için başvuruda bulunan CHP’li gençler CHP’yi yerelde iktidar yapma sözü verdiler. CHP’li gençler ayrıca gençlere yaptıkları çağrıda tüm gençleri siyaset için CHP çatısı altına çağırdılar.

TÜM TOPLUM BASKI ALTINDA

CHP Gebze İlçe Örgütünde dün düzenlenen toplantıda Gebze belediyesi meclis üyeliği aday adaylığı için üç genç başvuruda bulundu. Başvurudan önce bir basın açıklaması yapan CHP Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar, toplumun tüm kesimlerinin baskı altında olduğunu söyledi. Tatar, “Gezi olaylarından sonra gençlerin uyanışıyla birlikte uyuyan tüm kesimler uyandı. Gençlerin bu uyanışı başbakanı çok korktu. Ancak korkunun ecele faydası yok. Partimizden belediye meclis üyeliği için aday adayı olanlara başarılar diliyor ve partimize yeni üye olan herkese hoş geldiniz diyorum” dedi.

GENÇLER İKTİDAR OLACAKTIR

CHP Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Orhan ise yaptığı konuşmada, Gebzeli gençler olarak Gebze belediyesi tarafından kapatılan Eski İnönü Çamlık Parkı’nı halka açtıklarını söyledi. Gebze Gençlik Platformu olarak Çamlık Parkı’nın halka açılmasıyla birlikte parkın adının İnönü Gezi Parkı olarak verilmesini talep ettiklerini ifaden eden Orhan, “Gelecekte iktidar olacak olan biz gençleriz. Partimize yeni katılan gençlere hoş geldiniz diyorum. Artık söz direnen gençlerde. Gençlerin partimize katılımını bekliyoruz” diye belirtti.

GENÇLERİN ADAY ADAYI OLMASINI İSTİYORUZ

 

Toplantıda son olarak CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Aksu CHP’den gençlerin daha çok aday adayı olmasını dileyerek, “Gençlerin ve kadınların daha çok aday adayı olması hatta aday olup seçilmelerini istiyoruz” dedi. Yapılan konuşmalardan sonra CHP Gebze Belediyesi meclis üyesi aday adayı olan Dilek Tan, Ertan Kalem ve Sevinç Duygu Öner Mermer aday adaylıklarını açıkladılar. CHP Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar, partiye 50 yeni gencin üye olduğunu açıkladı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.