CHP’li gençler Deniz Gezmiş ve arkadaşlarını andı

CHP’li gençler Deniz Gezmiş ve arkadaşlarını andı

CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının idam edilişlerinin 50’nci yılı vesilesiyle bir anma programı gerçekleştirdi.

CHP Darıca İlçe binasında önceki akşam düzenlenen anma programına CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcıları Ali Yapa, Özgür Çelik, Hakan Altıparmak, CHP Kocaeli İl Eğitim Sekreteri Hikmet Koçoğlu, CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar, CHP Kocaeli Eski Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, ilçe kadın kolları başkanı, ilçe gençlik kolları başkanı, CHP Darıca Belediyesi meclis üyeleri, ilçe yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Dev-Genç kurucularından 68 kuşağı öğrenci liderlerinden Sarp Kuray’ın konuşmacı olarak katıldığı anma programıyla ilgili olarak CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, “Tam bağımsız Türkiye yolunda Denizlerin sonsuzluğa uzanışının 50. Yıldönümünde Gençlik Kollarımızın düzenlendiği anma programı kapsamında, 68 Kuşağının Öncülerinden Dev-Genç Kurucularından Sarp Kuray’ın konuşmacı olduğu söyleyişimizde İlçe binamızı dolduran tüm katılımcılara, emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Çok verimli ve keyifli sohbeti için, bizleri onurlandırarak konuk olan Sarp Kuray’a ayrıca teşekkür ederiz” dedi.

Haber: Hanifi SURUN

 

manset-1-103.jpg

 

manset-3-132.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.