CHP’li gençler, “Adayımız Anaç”

CHP’li gençler, “Adayımız Anaç”

 Çayırova’nın 9 mahallesinden önceki akşam bir araya gelen gençlerin temsilcileri önümüzdeki yerel seçimlerde Dr. Mustafa Anaç’a destek verdi....

 

Çayırova’nın 9 mahallesinden önceki akşam bir araya gelen gençlerin temsilcileri önümüzdeki yerel seçimlerde Dr. Mustafa Anaç’a destek verdi. Çayırova’da “Sol Gençlik” Oluşumunda yer alan gençler: “Çayırova’yı Çayırovalılarla birlikte yönetme isteği ve programını bir tek Mustafa Hoca’da gördük, dolayısıyla Yaşanabilir bir Çayırova İçin Adayımız Dr. Mustafa Anaç” diyoruz” dediler.

Çayırova’nın 9 mahallesinde bir araya gelen gençlerin temsilcileri önümüzdeki yerel seçimlerde Dr. Mustafa Anaç’a destek verdi. Çayırova Mahallesi’nde önceki akşam bir kıraathanede saat 19:00’da basın mensupları ile bir sohbet toplantısı gerçekleştiren gençler, artık yerel yönetimlerde alışılagelen bir yönetim biçimi ve aday yerine farklı bir aday profili olan bir aday istediklerini ifade ederek: “ Biz bu aday profilini ve Çayırova’yı halkla birlikte yönetme isteğini biz Mustafa Hocamızda gördük. Zira kendisinin daha yaşanılır bir Çayırova için halkla birlikte bir yönetim şekli, planı ve projelerinin olduğunu biliyoruz. Bundan dolayı CHP aday adayı olarak bizim düşüncelerimize en yakın isim de Dr.Mustafa Anaç’tır” dediler.

RANTA VE MÜTEAHİT EĞİLİMLİ ADAYA KARŞIYIZ

CHP tabanından olan “Sol Gençlik” oluşumundaki gençler: “ Biz yerel yönetimlere talip olanların daha sonra halka dönmemelerini istiyoruz, halkı unutmamalarını, merkezden varoşlara kadar Çayırova’yı halkla birlikte yönetmelerini istiyoruz. Özellikle artık oylarını halktan alıp daha sonra halka sırtını dönen, rantiyeye yaklaşan ve müteahhit eğilimli adayları ve yöneticileri istemiyoruz. Siyasetçi yüzünü halka dönmelidir” dediler.

CHP İKTİDAR OLMAK İSTİYORSA YENİ ADAY ŞART

 

Gençler basınla sohbetin sonunda :” Biz Çayırova’yı halkla birlikte her mahallede kurulacak olan Gençlik Meclisleri ile yönetme düşüncesinde olan Dr. Mustafa Anaç’ı aday olarak olumlu buluyoruz ve aday olması halinde onun kazanması için canla başla çalışacağımızı taahhüt ediyoruz. Eğer CHP iktidar olmak istiyorsa artık yeni ve daha heyecanlı aday üzerinde karar kılmalıdır. Yaşanılabilir bir Çayırova İçin Adayımız Anaç” dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.