CHP’li Aydemir’e istifa çağrısı

CHP’li Aydemir’e istifa çağrısı

Celal Çelik, geçtiğimiz haftalarda CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir’in “Kömürcüler OSB’yi üç buçuk yıl içinde kaldırsınlar istifa edeceğim” açıklamasında sözünde durup durmayacağını sordu.

Dilovası Belediyesi Meclis Üyesi Celal Çelik, geçtiğimiz haftalarda CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir’in “Kömürcüler OSB’yi üç buçuk yıl içinde kaldırsınlar istifa edeceğim” açıklamasında sözünde durup durmayacağını sordu.

Dilovası Belediyesi Meclis Üyesi Celal Çelik, CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir’e Kömürcüler OSB’nin kaldırılması konusunda geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamayı sordu.

Çelik yaptığı açıklama da “Bu işler sosyal medyada, basında şov yapmaya benzemez biz Belediye Başkanımız Hamza Şayir ile birlikte yola çıkarken halkımıza söz verdik. Verdiğimiz sözünde hep arkasında durduk. Nihayet ki Sayın Bakanımız Murat Kurum’un da geçtiğimiz hafta yaptığı açıklama ile Kömürcüler OSB en kısa sürede kaldırılacaktır. Basına demeç verip şov yapıyordunuz “Hodrimeydan, önümüzdeki 3 buçuk yıl içerisinde söz verdiğiniz Kömürcüler OSB kaldırılsın bende CHP Dilovası İlçe başkanlığından istifa ederek siyasi hayatıma noktayı koyacağım.” diyordunuz. Göreceğiz bakalım ne kadar sözünde duran bir başkansınız! Tüm Kocaeli görecektir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.