CHP’li Aktaş’tan, Bıyık’a çağrı

CHP’li Aktaş’tan, Bıyık’a çağrı

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin hukuk müşaviri olarak görev yapan Necmi Özen’in kızı Büşra Özen'nin Darıca Belediyesi'nde işe başlamasıyla ilgili olarak, “Yazıklar olsun diyoruz” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin hukuk müşaviri olarak görev yapan Necmi Özen’in avukat olan kızı Büşra Özen'nin Darıca Belediyesi'nde işe başlamasıyla ilgili olarak CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş açıklamada bulundu. CHP’li Gökhan Aktaş yaptığı açıklamada, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin hukuk müşaviri olarak görev yapan Necmi Özen’in avukat olan kızı Büşra Özen'nin Darıca Belediyesi'nde iki aydır çalıştığı bugün yayınlanan bir gazete haberi ile öğrenmiş bulunuyoruz. Gün geçmiyor ki AKP’nin milletimize yaşattığı hayal kırıklıklarına bir yenisi eklenmesin, kendisinin belediye kadrosunda çalışması ile yetinmeyen eli uzun baba şimdi de Darıca Belediyesinde kızına iş kapısı yaratmış.

 

MUZAFFER BIYIK'A SESLENDİ

Hukuk adamı böylemi olur adaletin simgesi olan teraziniz şaşmış millet yoksullukla mücadele ederken bu ne pervasızlık bu ne gözü dönmüşlüktür. Buradan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık' a sesleniyorum. Yaptınız bu adaletsizliğin, yarattığınız bu çete düzenine sessiz kalıp hesap sormayacak mıyız sandınız? Peki, milletin çocukları ne olacak atamayan binlerce öğretmen dururken, KPSS sınavında en yüksek puanları almalarına rağmen atamayan gençler ne olacak? Asgari ücrete mahkûm edilen hayalleri çalınan yurtdışına gitmeyi kendilerine yedirmeyen ve bütün imkânsızlıklara rağmen yaşam mücadelesi veren gençler bizim insanımız değil mi?

 

“YAPTIĞINIZ GAFLETTEN DÖNÜN”

Pazara, markete çıkmıyoruz moralimiz bozuluyor diyen insanları ne zaman göreceksiniz? Sizden olamayanların yaşamasına dahi müsaade etmediğiniz bu düzeniniz batsın. Sizler oturduğunuz koltuklardan ben yaptım oldubitti ile lüks, şatafat içinde yaşarken birbirinizin çocuğuna imtiyazlar tanırken vatandaşın hali umurunuzda bile değil Sizler ne yaparsanız yapın biz bu milletin sesi olmayana devam edeceğiz. Şimdi size buradan bir tavsiye bugünden tezi yok yaptığınız gafletten dönün. Kişilere, gruplara hangi ad altında olursa olsun yarattığınız bu seçkin zümre zihniyetine bir son verin. Belediyeye işe aldığınız bu kişilerin iş akitlerini derhal feshedin” dedi.

 

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.