CHP’li Aktaş’tan AKP’li Acay’a uyarı

CHP’li Aktaş’tan AKP’li Acay’a uyarı

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Ufuk Acay kaçak güreşmek en çok seni yorar uyarıyorum net ol...” dedi.

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, AKP Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay’a yönelşik sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu. CHP’li Gökhan Aktaş yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz gün yapmış olduğu basın açıklamasını okuduğumda aklıma ilk gelen şey meşhur bir film sahnesiydi kendi kedime ‘tutmayın küçük enişteyi’ dedim. Malum 3 yıldır ilçe başkanlığı görevi yürüttüğüm sürede adeta yok hükmünde olan AKP’ in gelmiş geçmiş en zavallı, en gariban ilçe başkanı Ufuk Acay’dan bahsediyorum. 04.10.2022 tarihinde Belediye meclisinde gündeme getirdiğimiz ve aynı gün yerinde yapıldığı alanda protesto ettiğimiz sözde İmam Halil’in ta kendisiydi bizim Mevlit Kandilini programını protesto etmemiz iddiasını ortaya atmak SAHTEKÂRLIĞIN dik alasıdır.  

 

“MAALESEF MANTAR GİBİ TÜREDİLER”

Kim bu Halil neden oradaydık bir kez daha açıklık getirelim; yaptığı konuşmalarda sürekli olarak devletimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e, ülkenin kurucu değerlerine, kadınlarımıza ahlak dışı yaptığı konuşmalar ile meşhur olan bir gösteri adamı.  Onun belki müftü olurum, altıma bir özel araç tahsis ederler diye düşünceleri olabilir.  Böyle konuşunca bazı kesimler tarafından kabul görürüm çabasını da bir bakıma anlamak mümkün.  AKP 20 yıldır yurttaşlarımızın dini inanıcı üzerinden yaptığı sömürüye devam ettiği için bu tür sahte din adamları da maalesef mantar gibi türediler.  Gerçek din adamı toplumu bölmez, birleştirir, kırmaz bütünleştirir,  Darıca Müftümüz Zeynel Abidin Çınar hocamız bunun bir örneğidir.

 

“SANA SESLENDİM SESİN ÇIKMADI”

Özetle bizim karşı olduğumuz programın içeriği ile değil, konuşmacının kimliği olduğunu en iyi sen biliyorsun. Çünkü o gün meclis salonunda sende vardın, anlaşılan belediye başkanıyla arayı düzeltin ki hemen gaza gelmişsin meclise geldiğin ilk günün gazıyla büyük sadakatini ispatlama çabasına girdin. Şimdi buradan birkaç soru sorayım bu soruların eğer varsa vicdanına sorarak cevap ver;  Termal Grup projesine karşı çıktığımızda sana kaç kez seslendim o zaman neredeydin sesin çıkmadı kaç yıldır mahkeme kapılarında geziyoruz Darıca’ya ihanet ediliyor dedik sesin çıkmadı. (Gerisi bende kalsın)  Kroman Çelik fabrikayı büyütüyor havamız kirlenecek Dilovası’nda bile izin alamadılar tekrar buraya döndüler nefes alamaz hale geleceğiz dedik seninkiler rant için tepişirken sana seslendim sesin çıkmadı.

 

“SÖZLERİNİ SANA İADE EDİYORUM”

Aslan çimento fabrikası bacayı yükseltti çıktı onu da görmedin sana seslendim sesin çıkmadı. Bir çok arazide kişiye özel plan tadilatları yapıldı rant üstüne rant devşirildi sonra parsel parsel işler güzel denildi sesin çıkmadı. Belediye başkanı bana ne FETÖ’cü ise FETÖ’cü ben işime bakarım dedi sesin çıkmadı meclis salonunda sessizce izledin. Kaçak yapıyı balyozla ben yıkacağım diyen Muzaffer Bıyık o malum meclis üyesinin gözlerine baygın bakışlarla baktığında sesin çıkmadı. Bu mübarek gece hürmetine daha fazla nefsime yenilmeden konuyu şimdilik kapatıyorum, bizim dünümüzde, bugünümüzde yetiştiğimiz kültürde belli bir kendine dön bak. Yazındaki SAHTEKÂR ve YALANCI sözlerini sana iade ediyorum al hayrını gör” dedi.

 

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.