CHP'li adaydan sitem!  “Kaybettiğinizde gözüme gözükmeyin”

CHP'li adaydan sitem! “Kaybettiğinizde gözüme gözükmeyin”

Kocaeli'de CHP'den Büyükşehir Belediye Başkanlığı için resmi olarak tek başvuru yapan isim Keramettin Gençtürk, Partinin adayını açıklaması sonrasında yapmış olduğu paylaşım ile sitemde bulundu. Gençtürk, O paylaşımında ““Kaybettiğinizde gözüme gözükmeyin” ifadelerini kullandı.

CHP Kocaeli için önceki gün Büyükşehir Belediye Başkan Adayını açıkladı. Yapılan açıklama ile Derince'ye Başvuru yapan eski ilçe başkanı Atasoy Bilgin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterildi. Bu açıklama sonrasında ise CHP'den Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı için resmi başvuruda bulunan tek isim olan Yüksek İnşaat Mühendisi Keramettin Gençtürk, sitem dolu bir paylaşımda bulundu.

SİTEM ETTİ BAŞARILAR DİLEDİ

Daha önce "Örgüt Denetiminde Parti İçi Eğilim Yoklaması” yapılmasını ve büyükşehir adayının bu şekilde belirlenmesi gerektiğini dile getiren ve Özgür Özel'e açık mektup yazdığı bilinen Keramettin Gençtürk, bir paylaşım daha yaptı. Gençtürk, paylaşımında “Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini kazanmalısınız! Kaybettiğiniz takdirde, çok ciddiyim, gözüme gözükmeyin! Size söylüyorum sevgili il başkanım, sevgili milletvekillerim; ben ki sizin babalarınızla bu partinin inşaasında çivisi olan adamım. Size söylüyorum sayın genel başkanım; belki de siz daha doğmamışken partide yöneticiliklerle harman olmuş birisiyim. Benden başka resmi aday adaylığı başvurusu olmadığından hepinize aşağıdaki mektubu göndermiştim.

Hiç dikkate almadınız, belki okumadınız bile. Şimdi sözlerimi dikkate alın ve seçimi kazanın. Yoksa bu vebal hepinizin boynunda kalır. Sevgili genç arkadaşım Atasoy Bilgin'i yanaklarından öpüyorum, yürekten başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Kaynak:Abbas Çakar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.