CHP’li aday adaylarından mahalle toplantıları

CHP’li aday adaylarından mahalle toplantıları

 CHP Gebze’deki adayın belirleneceği 1 Aralık tarihi öncesi aday adayları seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. CHP Gebze Belediye...

 

CHP Gebze’deki adayın belirleneceği 1 Aralık tarihi öncesi aday adayları seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

 

CHP Gebze Belediye Başkan Aday Adayı Yakup Yılmaz ve diğer aday adayı Avukat Yüksel Genç mahalle toplantılar düzenleyerek hem parti üyelerine hem de vatandaşlara kendini tanıttı ve seçildiği takdirde yapacağı hizmetler hakkında bilgi veriyorlar. Yakup Yılmaz önceki akşam Gebze Âdem Yavuz ve Hürriyet Mahallesi’nde Avukat Yüksel Genç, Hürriyet Mahallesi’nde parti üyeleriyle mahalle toplantıları yaptı. Her iki aday adayına da eşlerinin destek verdiği görüldü. 

 

SORUNLARI BİRLİKTE ÇÖZELİM

Vatandaşların sorularını yanıtlayan Yılmaz, “25 yıllık belediyecilik tecrübeni ve 5 yıllık da belediye başkanlığı tecrübeme güvenerek bu yola çıktım. Gebze’nin ve Gebzelilerin sorunlarını biliyorum. Bu sorunların çözümü için partimden aday adayı oldum. Gittiğimiz her yerde şunu görüyoruz ki Gebze hala aynı sorunlarla boğuşuyor. Gelin bu dönem hem Gebze için hem geleceğimiz için bu sorunları birlikte çözelim” dedi. Yakup Yılmaz mahalle toplantılarına devam edeceği ve tüm mahallelere giderek bu tür toplantılar gerçekleştireceğini söyledi.

HALKIN RIZASI OLAN BİR DÖNÜŞÜM

1991 yılından bu yana Gebze’de avukatlık yaptığını ve 35 yıldır halkın yanında demokrasi mücadelesi verdiğini söyleyen Yüksel Genç, “Gebze’de sorunlar diz boyu. Yıllardır AKP’nin çözemediği de ortada. Herkese ulaşıp iyi anlatırsak, bu seçimi kazanırız” diye konuştu.

 

Gebze’nin önemli sorunları bulunduğuna dikkat çeken Yüksel Genç, “Gebze’nin kentsel dönüşüme acil ihtiyaç var ama bu onların uyguladığı gibi değil. Halktan rant sağlama değil, halkın rızasına dayanan, rant çıkarsa da bunu halka paylaştıran bir kentsel dönüşüm gerekiyor. Birilerine para ve arsa kazandırmaya kentsel dönüşüm demiyoruz. Hürriyet Mahallesi de kentsel dönüşüm sancısı yaşayan mahallelerimizden birisi. Biz göreve gelirsek bu sorunu çözmeye talibiz. Yine Gebze’de ciddi imar sorunları var.  İmarın yeniden ele alınması gerekiyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.