CHP’den  Tutuş’a borçlu belediye göndermesi!

CHP’den Tutuş’a borçlu belediye göndermesi!

CHP, İzmit Belediyesi’nin borçlarına ilişkin iddialarda bulunan AKP İzmit Belediye Başkan Adayı Muharrem Tutuş’a yanıt verirken Hürriyet’in kredi ödemeleri bir yıl içinde sona erecek 300 hizmet aracı da bulunduğunu anlattı

Ülkemizin 100. yılı ve derinleşen ekonomik kriz sebebiyle tarihi 31 Mart yerel seçimlerine 1 gün kaldı. Seçime kısa süre kalırken adaylar arasındaki rekabette kızışarak devam ediyor. Bugün CHP tarafından hazırlanan bir videoda AKP İzmit Belediye Başkan Adayı Muharrem Tutuş’un İzmit Belediye Başkanı ve adayı Fatma Kaplan Hürriyet’e yönelik iddialarına yanıt verildi. Birçok partilinin sosyal medya hesabında paylaştığı videoda Tutuş'un İzmit Belediyesi’nin borçlarına ilişkin yaptığı açıklamanın yalan olduğu ifade edilirken ve iddialara yanıt verildi.

HÜRRİYET GÖRE VE GELDİĞİNDE BORCUN BÜTÇEYE ORANI YÜZDE 80’Dİ
Videoda CHP “İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, 2019'da göreve geldiğinde Belediyenin borcunun bütçeye olan oranı %80’di. 2024’te ise borcunun bütçeye olan oranı %44’e düştü.

AKP VE MHP 350 MİLYON LİRA ZARAR SOKTU!
İzmit Belediyesi’nin tüm hizmet araçlarını satın alırken geciktiren AKP ve MHP’li meclis üyeleri yüzünden belediyemiz tamı tamına 350 milyon zarara sokuldu! Üstelik, AKP’lilerin eleştirilen borç miktarının içinde, belediyemize değer katan ve kredi ödemeleri bir yıl içinde sona erecek 300 hizmet aracı da bulunuyor!

BOŞ VE ASILSIZ YAYGARA
Yani, sürekli olarak İzmit Belediyesinin borcundan bahsedenlerle ki bunun kim olduğunu herkes biliyor belediyeyi bu durumda göstermeye çalışanlar aynı kişiler. Bu durumlar ışığında, AKP'nin eleştirilerinin boş ve asılsız yaygaradan ibaret olduğunu daha iyi görüyoruz.”ifadeleri kullanıldı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.