CHP’den sandık  güvenliği eğitimleri

CHP’den sandık  güvenliği eğitimleri

CHP Kocaeli il örgütünde  24 Haziran seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi , Saadet Partisi, İyi Parti ve Demokrat Parti sandık görevlilerine dönük olarak sandık güvenliği eğitimleri   yapılıyor.

 

CHP Kocaeli İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, sandık güvenliğine dönük olarak eğitimlerin sürdüğü belirtildi.

Açıklamada şunlar ifade edildi, “CHP Parti Okulu tarafından yetiştirilmiş, sertifikalandırılmış 2000’i aşkın parti eğitmeni aracılığıyla ‘’ yerinde eğitim ‘’ tekniğiyle tüm il ve ilçelerde grup çalışmaları gerçekleştirilmektedir. Yerinde eğitimler daha sonra doğrudan internet ve intranet üzerinden yapılan kurumsal TV yayını ile yapılan uzaktan eğitim programları ile de desteklenmektedir.

Bu eğitimlerde İletişim ve Halkla İlişkiler başlıklarını içeren halkın Temel Siyasi Eğitiminde ayrıca ‘’Toplumda demokratik özgürlükleri geliştirerek; insanın ve emeğin sömürülmediği, özgürlüğün, eşitliğin, adaletin ve dayanışmanın hakim kılındığı bir dünya yaratmayı ı siyasal hareket olarak Sosyal Demokrasi’’ kavramı anlatılmaktadır.

25 EĞİTMEN  EĞİTİM VERİYOR

Diğer eğitim konularımız Sandık Örgütlenmesi, Yönetici Eğitimi, Akran Eğitimi, Sandık Güvenliği başlıklarıyla yapılmaktadır.

İlimizdeki eğitimler belirtilen bu konular için bir plan dahilinde düzenli olarak verilmektedir. 2018 yılı içinde de, İl Eğitim Sekreterimiz Seyfettin Kılınç ve Parti Okulu İl Koordinatörümüz Arzu Türkkal Enç’in planlama ve organizasyonları ile 25 Eğitmenimiz tarafından yoğun bir tempo ile her ilçede adı geçen eğitimler gerçekleştirilmiştir.

3 BİN 800 SANDIKTA 12 BİN GÖREVLİ

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinin 24 Haziran tarihi için öne alınmasıyla birlikte eğitimlerimiz hemen Sandık Güvenliği Eğitimlerine dönüştürülmüş olup, Millet İttifakını oluşturan Cumhuriyet Halk Partisi , Saadet Partisi, İyi Parti ve Demokrat Parti ile ortak eğitimlere başlanmış olup halka da açık bir hale getirilmiştir. ilimizde kurulacak olan yaklaşık 3.800 sandıkta görev yapacak en az 12.000 görevlimiz bu eğitimleri alacak şekilde program yapılmıştır. Hafta içi dahil her gün ve aynı anda birkaç ilçemizde olacak şekilde eğitimler başlamış olup seçim gününe kadar artan tempo ile devam edecektir.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.