CHP’den Darıca çıkarması

CHP’den Darıca çıkarması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Örgütü, 12 ilçede başlattığı muhtarlık ve esnaf ziyaretleri programlarını Darıca’da gerçekleştirdi.

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, il yönetim kurulu üyeleri, Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, ilçe yönetim kurulu üyeleri, Darıca Belediye Meclisi CHP grubu üyeleri Özkan Sarıtoprak ve Ayhan Şen, Darıca’daki 14 muhtarlıktan 13’ünü ve çevre esnafını ziyaret ederek mahallelerdeki sorunların çözümü için gün boyu saha çalışmasını sürdürdü.

DARICA’DAKİ 13 MUHTARLIĞA ZİYARET

İlçedeki 13 muhtarlığa ziyaret gerçekleşirken muhtarların mahallelerde hem halkın hem devletin en önemli temsilcileri olduğunu ifade eden CHP İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı “12 ilçede muhtarlık ziyaretlerimizi son hız sürdürüyoruz. Sizler halkın sesisiniz. Bu ziyaretlerimizin amacı siyaset yapmak değil, sizlerin ileteceği talep ve sorunları çözüme kavuşturarak halkımıza hak ettiği hizmeti götürebilmektir. Sizlerin ilettiği her sorunu çözüme kavuşturacak, belediye meclislerinde gündeme taşıyacağız. Mahallelerimizdeki sorunları herkese duyurmalıyız ki kimse daha fazla bu sıkıntıları görmezden gelmesin” ifadelerini kullandı.

AHDE VEFA

Muhtarlık ziyaretlerinin yanı sıra mahallelerdeki esnafla da görüşen CHP’liler, gelen tüm talepleri çözüme kavuşturmak için düğmeye bastı. CHP’liler her ilçede olduğu gibi saha çalışmaları sırasında Darıca’daki partinin emektar isimlerini unutmadı. CHP’li heyet geçmiş dönem Darıca ilçe başkanı Selman Kösali, eski belde başkanı Ertan Kayıkçı, geçmiş dönem Darıca ilçe yöneticileri Hacıbey Balcı, Süleyman Başak, Servet Yalçın ve partinin emektarlarından Fevzi Çiftçi'yi saha çalışmaları sırasında ziyaret ederek ahde vefa örneği gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.