CHP’den alternatif 29 Ekim kutlaması

CHP’den alternatif 29 Ekim kutlaması

   CHP Darıca ilçe başkanlığı yasaklanan 29 Ekim Cumhuriyet bayramını kalabalık partili üyeler ve vatandaşların katılımıyla Darıca...

 

 

 CHP Darıca ilçe başkanlığı yasaklanan 29 Ekim Cumhuriyet bayramını kalabalık partili üyeler ve vatandaşların katılımıyla Darıca Cumhuriyet meydanında coşkulu bir şekilde kutladı. İlçe başkanı Selman Kösalı ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları ve CHP Darıca belediye başkan adayı Cengiz Güçer Hamşioğlu ve aday adayı olan Yakup Törk’ünde katılım sağladığı program CHP Darıca ilçe binasından vatandaşlarla beraber yürüyerek meydana ulaşan topluluk Atatürk anıtına çelenk koyarak ardından saygı duruşu ve istiklal marşı hep bir ağızdan okundu.

CUMHURİYETE SAHİP ÇIKACAĞIZ

 

İstiklal marşının ardından CHP Darıca ilçe sekreteri Maliki Yaşar günün anlam ve önemini konu alan konuşmasında, “Cumhuriyetimizin 90.yılı kutlamalarına göstermiş olduğunuz ilgi ve aklaya teşekkür ederim. 29 Ekim Cumhuriyet bayramı hepimize kutlu olsun ancak bu bayramı buruk kutluyoruz çünkü Cumhuriyetimiz tehlikede ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk Türkiye Cumhuriyeti şeyhlerin, dervişlerin, müritlerin, meczupların Cumhuriyeti olmayacak demiştir. Laik bir Cumhuriyet olmasaydı Suriye, Mısır ve Irak gibi olurduk. Mustafa Kemal Atatürk bir şey daha demişti benim iki önemli eserim var biri Türkiye Cumhuriyeti diğeri Cumhuriyet Halk Partisidir. Bu vesileyle Cumhuriyetinize sahip çıktığınız için yürekli bir şekilde meydanları doldurduğunuz için CHP Darıca ilçe başkanlığı olarak teşekkür ederiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.