CHP'den AK Parti'ye yardım eleştirisi

CHP'den AK Parti'ye yardım eleştirisi

CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, yaptığı açıklamada , ilçesinde sanayicilerin yaptığı erzak yardımlarını AK Parti’li başkanlarının kendileri yapmış gibi sahiplendiğini söyledi

İşte Kerem Aydemir’in konuya ilişkin açıklaması: “Korona virüs nedeniyle bir çok sanayii kuruluşları duyarlı davranıp Dilovası halkına erzak, kumanya bağışında bulundu. Sayı olarak bilmiyorum ama yanılmıyorsam Kocaeli büyükşehir de takviyede bulundu.Elbette ilçeyi yıllardır Demir pası kükürt, toz, solvent kokusuna asla dayanılmayacak derecede zaman zaman ilçe halkının üzerine salan kuruluşlar bunlar elbette dar günde her haneye birer erzak kolisi verecekler.

YARDIMLARI SAHİPLENDİLER
Buraya kadar gayet normal fakat çok enteresan olan bir durum var ortada Dilovası belediye başkanı Hamza Şayir ve AKP Dilovası ilçe başkanı Osman Akbulut dağıtılacak olan erzak paketlerine sahiplenip sanki kendi partileri yada kendi ceplerinden yapmış gibi kolilerin üzerine Evde kal Dilovası Stickerlarını yapıştırıp dağıtım yapan görevlilerinin başında bekleyerek kapı kapı gezip vatandaşlarımızı rencide edici pozlar vererek süreci fırsata çevirmeye çalışıyorlar aslında yardımı yapan sanayici ama adalet mekanizmasını çalıştıran ilçe kaymakamımız Mustafa Asım Alkan beyefendi ve daha sonrada sürece müdahil olan Kocaeli büyükşehir belediye başkanı Sn. Tahir Büyükakın’a ayrım yapmadığı İçin Dilovası halkı adına teşekkür ederiz. Belki de müdahale olmazsa demek ki seçimlere abone olmuş güncellenmiş seçmenlerine gidecekti. Ramazan ayına yaklaştığımız bu dönemde ramazan ayında en az 2 defa aynı şekilde yapılmasını talep ediyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.