CHP’den 23 Haziran brifingi

CHP’den 23 Haziran brifingi

CHP Kocaeli İl Örgütü, 23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine hazırlık için ilçe örgütleri ile bir araya geldi, 23 Haziran seçimlerine yönelik olarak yol haritası tartışıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Örgütü, 23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri hazırlıkları kapsamında yürütülecek çalışmalar hakkında 12 ilçe örgütüne yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve yönetiminin ev sahipliğinde il binasında düzenlenen toplantıya Parti Meclisi üyesi Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, ilçe başkanları, ilçe sekreterleri, ilçe kadın kolu başkanları, ilçe gençlik kolu başkanları, İl Disiplin Kurulu Başkanı Cumhur Arıkan ve il disiplin kurulu üyeleri katıldı.
İSTANBUL TÜRKİYE’NİN GÜNDEMİNDE
Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, 23 Haziran seçimlerinin tüm Türkiye’nin gündemine oturduğunu belirterek “İstanbul seçimleri Kocaeli için de, Hakkari için de, Trabzon için de önemli bir seçimdir. Bu bağlamda bizlere ne gibi görevler düştüğünü bilmemizde, anlatmamızda ve görüşlerimizi paylaşmakta yarar var” diye konuştu. 
23 HAZİRAN İÇİN YOL HARİTASI
22 Mayıs’ta İstanbul’da gerçekleşen il başkanları toplantısında CHP genel merkezi tarafından tüm il ve ilçe örgütlerinden yürütülmesini istedikleri çalışmalar hakkında bilgilendirme aldıklarını ifade eden Sarıbay, toplantının içeriği hakkında aktarımda bulundu. Sarıbay, yaptığı aktarımın ardından tüm katılımcıların 23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi çalışmaları hakkında görüşlerini aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.