CHP’de sokak örgütlenmesi son hız sürüyor

CHP’de sokak örgütlenmesi son hız sürüyor

CHP Gölcük İlçe, Sokak Örgütlenmesi çalışmaları kapsamında mahalle temsilcileri ve öbek sorumluları eğitimi toplantısı için bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Örgütü, Sokak Örgütlenmesi çalışmaları kapsamında bölgelerinde atanan öbek sorumluları ve mahalle temsilcilerine yönelik tüm ilçelerde eğitimlerini sürdürüyor. CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel ve ilçe yönetiminin koordinasyonunda bu kez Gölcük’teki mahalle temsilcileri ve öbek sorumluları Sokak Örgütlenmesi için Gölcük Kongre Merkezi’nde bir araya geldi. CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, CHP Kocaeli İl Yönetimi, CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, ilçe yönetimi, CHP Gölcük İlçe Kadın Kolu Başkanı Mine İşeri, CHP Gölcük İlçe Gençlik Kolu Başkanı Mete Aydın, belediye meclis üyeleri ve parti okulu eğitmenleri toplantıyı mahalle temsilcileri ve öbek sorumluları ile takip etti.

 

“BİZLERİN ELİNDE”

Toplantının açılış konuşmalarını gerçekleştiren CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel; “ktidara yürüdüğümüz bu süreçte hepimize büyük görevler düşüyor. Tek tek haneleri ziyaret eden öbek sorumlularımız ve mahalle temsilcilerimiz büyük bir görev üstlenmiştir. Sizler partimizin kılcal damarları ve sokaktaki neferleri olarak bizleri daha da yukarı taşıyorsunuz. Üstlendiğiniz görev zor ancak bunu kolaylaştırmak tüm örgütümüzün desteğiyle bizlerin elinde. Ülkemizin içerisinde bulunduğunu bu ortamda son bir gayretle önümüzdeki seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi olarak ve millet ittifakı ile iktidara geleceğiz, bu zor zamanları birlikte atlatacağız.”

 

“EKONOMİ MASASI REÇETESİ”

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ise; “Sabahtan İstanbul’daydık. Üsküdar İlçe Başkanımız Suat Özçağdaş ve İBB Ekrem İmamoğlu’nun davalarını takip ettik. Suat başkanımız bugün beraat etti. Tüm örgütümüze selamlarını iletti. Kartal Adliyesi’ne 1 kilometre kala yolların kapatıldığını gördük. Adliyede tüm davalar iptal edilmişti. Korkunun ecele faydası yok. Biz birlikte oldukça başaramayacağımız şey yok. Önceki hafta ekonomi masası buradaydı. Aslında 2-3 gün sürmesi gereken bir programı aslında 1 güne sıkıştırmak zorunda kaldık. 5 grup halinde ilçelerimizde ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Çok verimli bir saha çalışması oldu. Emek veren herkese çok teşekkür ediyorum.

 

“EN BÜYÜK GÖREV”

Eskiden Cumhuriyet Halk Partisi hep eleştiriyor ancak önerisi yok diyorlardı. Şimdi ise neyin nasıl yapılacağını Genel Başkan Yardımcımız Faik Öztrak’ın başkanlığında çözüm reçetesini tek tek anlattık, anlatmaya da devam ediyoruz. Gittiğimiz ziyaretlerde herkes bu reçete için olumlu görüş verdi. Bizim için örgütümüzün en kıymetlisi mahalle temsilcilerimiz. Mahalle başkanlarımız bölgelerindeki her vatandaşı tanıyan, her olayı bilen ve ihtiyaçları örgüte bildiren emektarlarımız. Bu sebeple onlara çok büyük görev düşüyor. Şimdi bir de öbek sorumlularımız bu kıymetli görevi bölgelerinde sürdürüyor.

 

“İKTİDAR OTURARAK GELMEZ”

Geçen hafta Gölcük’te hane ziyaretlerine katıldım. Vatandaşlarımızın taleplerini dinledik. Genel siyasetten ziyade onların taleplerini dinledik, partimiz ile ilgili merak ettikleri soruları yanıtladık. Genel başkanımız sadece haftada 2 gün Ankara’da kalıyor kalan günler kapı kapı tüm Türkiye’yi dolaşıyor. İktidar oturarak bize gelmez. İktidar tek tek kapıları çalarak, vatandaşlarımızı dinleyerek gelir. Kimse oturarak iktidar beklememeli. Hepimizin çalışması gerekiyor. İlçe yöneticilerimizin, mahalle temsilcilerimiz, öbek sorumlularımız, gençlik kollarımızın, kadın kollarımızın, meclis üyelerimizin bu işi başaracağına inanıyorum. Emekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından toplantının divan kurulunu oluşturan CHP Kocaeli İl Eğitim Sekreteri Hikmet Koçoğlu, Gölcük İlçe Eğitim Sekreteri Gülsüm Köseoğlu, Gölcük İlçe Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcıları Fahrettin Salman ve Mustafa Büyükbudak, parti okulu eğitmenleri Hülya Güreli Yolcubal ve Zeki Karal, süreçle ilgili bilgi aktarımında bulundu.

 

manset-1-029.jpeg

 

manset-2-090.jpeg

 

manset-3-040.jpeg

 

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.