CHP’de nefesler tutuldu

CHP’de nefesler tutuldu

 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel yönetimlerde, CHP Belediye Başkan adayını belirlemek üzere 1 Aralık 2013 tarihinde tüm üyelerin katılımı...

 

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel yönetimlerde, CHP Belediye Başkan adayını belirlemek üzere 1 Aralık 2013 tarihinde tüm üyelerin katılımı ile Gebze Eşrefbey İlköğretim okulunda saat:08.00 ile 17.00 saatleri arasında ön seçim yapılacak.

TÜM PARTİLİLERİN KATILMASINI BEKLİYORUZ

 

Yapılacak ön seçim hakkında açıklama yapan ilçe başkanı Sedat Tatar, “Belediye başkan adayımızı belirlemek için ön seçim sandığını örgütümüzün iradesine teslim etmekten dolayı mutluyuz.  1 aya yakın bir süredir CHP içerisinde tatlı bir rekabet’in yaşandığı, seçimde hepsi bir birinden üstün niteliklere sahip üç Aday Adayımızın yarışacağını, buradan üyelerimizin özgür iradesiyle belirlenen adayın güçlenerek çıkacağını ve bütün CHP’lilerin seçimi kazanan adayımız etrafında kenetleneceğini ve Gebze’de AKP iktidarına son vereceğimizin bilinilmesini istiyoruz.  Pazar günü yapılacak Demokrasi Şölenine bütün partililerimizin katılmasını bekliyoruz” dedi. Yapılacak olan önseçimde Yakup Yılmaz, Yüksel Genç ve Nilgün Aydın yarışacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.