CHP’de meclis üyesi aday adayları topladı

CHP’de meclis üyesi aday adayları topladı

 CHP Çayırova İlçe Başkanlığı, 02 Eylül 2013 tarihinde Yerel Yönetimler Başvuru sürecinin sona ermesi ile önce Belediye Başkan A.Adayları toplantısını...

 

CHP Çayırova İlçe Başkanlığı, 02 Eylül 2013 tarihinde Yerel Yönetimler Başvuru sürecinin sona ermesi ile önce Belediye Başkan A.Adayları toplantısını gerçekleştirmişti. Geçtiğimiz günde Belediye Meclis Üyesi Aday Adayları ile bir araya gelerek çalışma yöntemleri konuşuldu. Düzenlenen toplantıya CHP Meclis Üyesi Aday Adaylarının tamamı katıldı. Sıra ile söz verilen Meclis Üyesi Adayları kendilerini tanıtarak Çayırova ve partiye yönelik düşüncelerini aktardılar.

TOPLANTIDA NELER KONUŞULDU

CHP Çayırova ilçe örgütünün düzenlediği toplantıda birlik beraberlik mesajları verildi. Toplantıda Genel merkezin belirlemiş olduğu seçim takvimi, örgütsel çalışmalar, Çayırova’nın sosyo politik yapısı ve sorunları konuşuldu.  CHP Çayırova İlçe Başkanı Rasim Meriç İlçe yönetiminin çalışmaları hakkında kısa bir bilgi verdikten sonra başvuru yapan tüm adayları kutlayarak konuşmasına devam etti. Meriç, “2014 Mart Yerel Yönetimler seçimlerine disiplinli ve örgütlü hazırlanıyoruz. Meclis üyesi adaylarımızla bir arada olmak onların düşünlerini ve öngörülerini ilçe yönetimi olarak değerlendirmek bizler için çok önemli. Yüzümüz halka dönük. Sosyal Demokrat düşüncemizde bireye yönelik değil topluma yönelik politikalar üreteceğiz. Profesyonel hareket etmeli, deneyim ve tecrübeyi dinamizmle harmanlamalıyız. Omuz omuza vereceğimiz mücadelenin karşılığı halkımızın nazarında muhakkak kabul görecektir. Meriç, 2014 Mart Yerel Yönetim seçimlerine yönelik parti yönetimimiz ekim ayında Belediye Başkan Adayını belirlemek üzere üye ile eğilim yoklaması yapacaktır. Buda gösteriyor ki partimiz tüm demokratik yolları kullanarak parti içinde demokrasiyi sağlam temellerle güçlendirmiştir” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.