CHP’de eski ve yeni başkanlar bir araya geldi

CHP’de eski ve yeni başkanlar bir araya geldi

 Dilovası CHP İlçe Gençlik Başkanlığına yeni atanan Murat Can önceki gün İlçe İrtibat bürosunda eski başkanlar ile istişare toplantısı düzenledi....

 

Dilovası CHP İlçe Gençlik Başkanlığına yeni atanan Murat Can önceki gün İlçe İrtibat bürosunda eski başkanlar ile istişare toplantısı düzenledi. CHP’de Gençlik kolları başkanlığı yapan Sadık Yıldırım ve Dalkılıç ile birlikte daha önceden Demokrat ve Has Parti döneminde Gençlik kolları Başkanlığı yapan Emin Yıldız ile bir araya geldi.

 İSTİŞARELER HALİNCE OLACAĞIM

CHP Dilovası İlçe gençlik kollarına yeni atanan Başkan Murat Can gençlik kolları Mahalle yönetimleri için eski gençlik kolları başkanları ile İlçe irtibat bürosunda bir araya geldi. Toplantıya Dilovası kurucu Belediye Başkanı Ercan Dalkılıç’ın uzun bir süre gençlik kolları Başkanlığı yapan ve şimdi İlçe yönetiminde bulunan Emin Yıldız ve CHP’nin önceki İlçe Gençlik kolları Başkanlığını yapan ve yine aynı şekilde İlçe yönetimine giren Sadık Yıldırım katıldı. İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Can şunları söyledi, “Göreve Sayın Dalkılıç’ın isteği üzerine yeni atandım. Her ne kadar gençlik kollarında ki arkadaşlarımızı tanısam da yeni bir yönetim ve yeni bir işleyiş için eski ilçe gençlik kolları başkanlarım ile sürekli istişare halindeyim. Kendilerinin tecrübeleri çok fazla ve kendilerine sürekli bizler ile ilgilendikleri için de teşekkür ediyorum” dedi. 

DALKILIÇ İLE SİYASET YAPMAYA ÇAĞIRDI

Dilovası Belediyesi’nin geçen 4 yıllık iktidarları boyunca gençlerden çok uzak kaldığını söyleyen Can, “İlçemizin en büyük sorunlarından biri Gençler ile yaşanan diyalog eksikliği, binlerce gencimiz kendilerine ulaşılamadığı için kötü yollara başvurabiliyorlar. Gençlerimizin kendilerini yalnız hissetmemeleri gerek bu konuda yerel belediyelere birçok sorumluluklar düşüyor. Dilovası’nın sosyal yaşamının çok kısıtlı olması bunun en büyük nedenlerinden biri olarak görüyoruz. Gençlerimizi siyasette daha aktif bir şekilde yer verilmesi ve gençlerin daha çok söz hakkına sahip olması gerekiyor. Şahsım adına bu göreve çok kısa bir sürede gelmeme rağmen Dalkılıç’la kendimi yıllardır siyaset yapmış gibi hissediyorum, kendisinin tecrübeleri çok, gençlerimizin Dalkılıç gibi bir siyasi rol modelle siyaset yapması kendilerine çok şey kazandıracaktır” diyerek gençleri Dalkılıç ile birlikte siyaset yapmaya davet etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.