CHP’de coşkulu bayramlaşma

CHP’de coşkulu bayramlaşma

Dilovası Cumhuriyet Halk partisinde Bayramın 2. Günü Bayramlaşma coşkusu yaşandı. İlçe Teşkilat bürosunda yapılan bayramlaşmaya binlerce Dilovası...

Dilovası Cumhuriyet Halk partisinde Bayramın 2. Günü Bayramlaşma coşkusu yaşandı. İlçe Teşkilat bürosunda yapılan bayramlaşmaya binlerce Dilovası halkı geldi. Bayramlaşma yaklaşık 8 saat sürdü.

 

 

Bayramın 2. Günü Dilovası CHP’de bayramlaşma töreni yapıldı. İlçe irtibat bürosunda halk ile Bayramlaşan Dilovası CHP Belediye Başkan Adayı Ercan Dalkılıç halkın bayramını kutladı. İlçe irtibat bürosunda binlerce Dilovalıyı ağırlayan CHP Dilovası’nda neşeler yerindeydi. Kurucu belediye başkanı ve aynı zamanda CHP’nin Dilovası belediye Başkanı adayı Ercan Dalkılıç vatandaşlar ile tek tek ilgilenerek sohbetler yaptı. Saat 10’da başlayan bayramlaşma Akşam saat 18.00’a dek sürdü. Yoğun bir sirkülâsyonun yaşandığı İlçe irtibat bürosunda parti yönetimi ve İlçe Başkanı İsmail Kaya’da hazır bulundu. CHP Kocaeli İl Başkanı Yalçın Kuşkan, Milletvekilleri M. Hilal Kaplan ve Haydar Akar, geçtiğimiz gün Büyükşehir Belediye Başkanlığa adaylığını açıklayan Keramettin Gençtürk, CHP Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar ve Alp Yılmaz Karaosmanoğlu gibi partinin önemli isimleri de Dilovası’nda ki bayramlaşma programına katıldılar. İl Başkanı ve Milletvekilleri gelen vatandaşları dinledi, özellikle vekilleri aralarında gören vatandaşlar Dilovası’nda rahatsız oldukları konuları ve özellikle çevre sorunları hakkında iktidarı CHP milletvekillerine şikayet ettiler. CHP Milletvekilleri Kaplan ve Akar ise sürekli Dilovası’nı meclise taşıdıklarını hatırlatarak Dilovası’nın sorunlarının kendi sorunları olduğunu söylediler. Bayramlaşmaya Dilovası STK Başkanları ve muhtarlarda gelerek Dilovası’nın kurucu Belediye Başkanı Ercan Dalkılıç’ın bayramını kutladılar. Ayrıca bayramlaşmaya gelen halkın Dalkılıç’a gösterdikleri ilgi ve destek gözlerden kaçmazken Dalkılıç’da gelen halkın ilgisine kayıtsız kalmadı. Dalkılıç “Sabah erken saatlerden bizimle bayramlaşmaya gelen vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Kendilerinin göstermiş olduğu bu yoğun ilgi bizleri ziyadesiyle memnun ve mutlu etti. Bizim kendilerinden aldığımız bu güç ile inşallah 2014 belediye seçimlerinde 1. Parti olacağız buna her geçen gün daha fazla inanıyorum. Hepsine çok teşekkür ediyorum” diyerek kısa bir açıklamada bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.