CHP’de aday adaylığı için toplu başvuru

CHP’de aday adaylığı için toplu başvuru

  2014 Mart Yerel Seçimlerinde Gebze Belediyesi meclis üyeliği için aday adaylık başvurusu yapan CHP’liler iktidar olma sözü verdiler. Başvuru...

 

 

2014 Mart Yerel Seçimlerinde Gebze Belediyesi meclis üyeliği için aday adaylık başvurusu yapan CHP’liler iktidar olma sözü verdiler. Başvuru sırasında bir açıklama yapan CHP Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar, Gebze Belediyesine ve AKP Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek’i yüklendi.

CHP’DEKİ YENİLEŞMEYİ GÖRÜYORUZ

Gebze belediyesi meclis üyeliği aday adaylığı için CHP Gebze ilçe teşkilatında dün bir araya gelen partiler aday adaylık dosyalarını topluca vererek başvuruda bulundular. Kadın Kolları Başkanı Kıymet Ayan ve kadın kolları üyeleri Fatma Şahin ve Birsen Arazlı, İnş Müh. Eşref Emin Güzey, İlçe Yöneticilerinden Serkan Davutoğlu, Meclis üyesi Musa Haydaroğlu, Cavit Kapoğlu, Kemal Balcı, Mustafa Kaya, Sait Aydın, Naim Ababay, Arif Kurt, Ertan kalem, Fehmi Topkaya’nın da aralarında bulunduğu çok sayıda partili meclis üyesi aday adaylığı için dosyalarını ilçe örgütüne teslim ettiler.

 

CHP’de yoğun başvuru

Başvuru öncesi bir açıklama yapan CHP Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar, aday adaylık için partide görevli olan 24 kişinin istifa ettiğini söyledi. CHP’deki yenileşmenin Gebze’de görüldüğünü ifade eden Tatar, “Bugün burada partili arkadaşların kendilerince aldığı bir karar gereği topluca başvuruda bulunuluyor. Bu aday adaylık başvurularından özellikle kadınları ve gençleri görmek istiyoruz” dedi. 

ADAY ADAYLARIMIZ HİÇ DEĞİLSE HIRSIZ DEĞİLLER

Parti olarak aday adayı olacak olan kadın, genç, gazi ve engellilerden dosya ücreti almadıklarına değinen Tatar, “Herkesi CHP’de siyaset yapmaya davet ediyoruz. Aday adaylarımız açıklanmaya başladığı bu süreçte bir siyasi partinin il başkanı aday adaylarımızı ti’ye alan bir açıklama yapmış. Bize ağız büküpte ti’ye alan il başkanına sesleniyorum. Bizim adaylarımız onurlu, kişilikli, haysiyetli ve ülkesinin kalkınması için çaba bilincinde olan insanlardır. Aday adaylarımız hiç değilse hırsız değillerdir” diye konuştu.

GEBZE ESNAFINA YAPILAN HAKARETTİR

 

Ramazan ayı vesilesiyle Gebze Belediyesi’nin mahallelerde kurduğu iftar sofralarına da değinen Başkan Tatar, “AKP’liler kurulan bu sofralarda siyaset yapıyorlar. İftar sofralarında samimiyet olsun. Gebze Belediyesi halka bir çek bir zarf yardımı dağıtmış. Ancak verilen bu çeklerde alışveriş yapılacak olan esnaflar arasında ayrımcılık yapılarak belirli dükkânlar seçilmiş. Yandaş esnaflarla anlaşıp bu eylemi gerçekleştiriyor. Belediyenin yaptığı bu durum Gebze esnafına bir hakarettir” dedi. Sedat Tatar’ın açıklamasından sonra CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan da kısa bir selamlama konuşması yaptı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.