CHP’de 3 Genç Aday Adayı!

CHP’de 3 Genç Aday Adayı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Darıca’da yaklaşan yerel seçim için 3 genç isim Meclis üyesi aday adaylığı için başvuru yaptı.  Parti binasında...



Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Darıca’da yaklaşan yerel seçim için 3 genç isim Meclis üyesi aday adaylığı için başvuru yaptı.  Parti binasında gerçekleştirilen aday adayı tanıtım toplantısında gençlik kolları başkanı Hakan Altıparmak, Gökhan Aktaş ve Günay Köse, CHP Darıca’dan meclis üyesi aday adaylıklarını açıkladılar.

 


Aday adaylıkları açıklamalarını üç genç meclis üyesi adına Gökhan Aktaş yaptı. Aktaş şöyle konuştu: “ilçemiz Darıca’nın yönetiminde söz sahibi olmak, fikirlerimiz ile katkı sunmak ilçemizde yaşayan tüm gençlerin temsil hakkını savunmak adına Meclis Üyeliği Aday Adaylığı başvurularımızı gerçekleştirmeliyiz. Gençler eğitimsiz bırakılırken, emekçi çocuklarına üniversitelerin kapıları kapatılırken, bugün ülkemiz ve kahveleri dolduran yüz binlerce genç işsiz varken ve gençler güzel bir gelecek kurmazken bizim susmamız ve hiçbir şey yapmadan yaşamamız beklenemezdi. Biz Darıca da yaşayan gençlerin eğitim sorunlarını dile getirmek, işsizlere yeni istihdam projeleri geliştirmek, kadınların sosyal hayata katılımını arttırmak ve onları kent yönetiminde söz sahibi olmasını sağlamak, Darıca Halkının yaşamsal sorunlarını çözmek ve onların sesini kent yönetimine taşımak için aday olduk. Biz Demokratik, Halkçı, İlerici, Çağdaş, bir Darıca kurmak ve İnsan emeğini ve sevgisini öne çıkaran bir kent yaratmak için yola çıktık.”



Tanıtım toplantısında bir konuşma yapan İlçe Başkanı Selman Kösali ise gençlerin her zaman yanlarında olacaklarını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.