CHP TAM KADRO BU DÜĞÜNDE BULUŞTU

CHP TAM KADRO BU DÜĞÜNDE BULUŞTU

  Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkanı Doğan Demir,   Derince Yenikent'te yapılan düğün töreniyle kız Öznur Demir'i müzisyen Birol...

 

 

Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkanı Doğan Demir,   Derince Yenikent'te yapılan düğün töreniyle kız Öznur Demir'i müzisyen Birol Sağlam ile evlendirdi. Doğan Demir'i  CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin başta olmak üzere dostları yalnız bırakmadı. Alevi kültür Dernekleri Genel Başkanı Doğan Demir ile İZAYDAŞ'ta çalışan Suna Demir'in çocuk gelişimi öğretmeni kızları Öznur Demir, hayatını İSU'de görev yapan Necati Sağlam ile ev hanımı Tekgül Sağlam'ın  müzisyen çocukları Birol Sağlam ile hayatını birleştirdi.

 

KESKİN VE ÖĞÜT ANKARA’DAN GELDİ

 

Birol Sağlam-Öznur Demir çiftinin Yenikent Tanyıldız Düğün Salonu'nda gerçekleşen düğünlerinde  CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, adı Kocaeli büyükşehir Belediye Başkan adaylığına geçen  CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt,  CHP Ankara Milletvekili İzzet Çetin,  CHP Kocaeli Milletvekili  Haydar Akar, il başkanı Yalçın Kuşkan, eski milletvekili  Sefa Sirmen, Hikmet Erenkaya,  CHP Parti Meclisi Üyesi Umut Akdoğan, CHP Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Prof. Dr. Ali Akpınar, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, CHP Merkez İlçe Başkanı Selman Yıldırm ile yüzlerce davetli katıldı. Düğüne  CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin ile birlikte Ankara’dan gelen CHP milletvekili Ensar Öğüt, adı Büyükşehir Belediye Başkanlığı için geçtiği için salonda davetlilerin ilgi odağı oldu. Yine Keskin ve Öğüt ile birlikte salona giren Sefa Sirmen ilginin yöneldiği diğer isimlerden biri oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.