CHP suç duyurusunda bulundu

CHP suç duyurusunda bulundu

Kocaeli’de yerel bir sitede yazdığı köşe yazısında hakaret içerikli ifadeler kullanan İsmet Çiğit hakkında CHP İl Örgütü Kocaeli Adliyesi’ne gelerek suç duyurusunda bulundu.

Suç duyurusu sonrası Kocaeli Adliyesi önünde gerçekleştirilen basın açıklamasına İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, il yönetimi ve parti örgütü katılım sağladı.
CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya  yaptığı konuşmada, “Bu tip kalkışmalarla kadınlara hakaret eden, zan altında bırakan, hedef gösteren her kim olursa olsun adalet önünde hesap verecektir. Bizler de Cumhuriyet Halk Partili kadınlar olarak adalet arayışının bugün olduğu gibi her zaman öncüsü olacağız.” dedi.
TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ
İl Başkanı Cengiz Sarıbay ise “Çok üzücü bir olay. ülkemizde basına verilen önem her zaman tarafımızdan desteklenmiştir. Eline kağıt kalem alan güç zehirlenmesi içinde sağa sola saldırmakta. Bunu hiçbir şekilde kabul edemeyiz. Bırakın CHP, hiç bir kadına yakışmaz. CHP kadına değer veren kimseye hareket etmeyen bir örgüttür. Küfürle yol almaya çalışan bize oy vermesin. Gerekli soruşturma yapmak adına suç duyurusunda bulunduk. Bundan böyle bu konuyu köpürtmenin anlamı yok. Herkes artık konuşmaktan kaçınsın. Size söz veriyoruz biz konunun takipçisi olacağız” ifadelerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.