CHP sokağa öbek öbek inecek

CHP sokağa öbek öbek inecek

CHP Gebze İlçe Örgütü’nün ilk basın toplantısında İlçe Başkanı Gökhan Orhan yeni projeleri olan sokak öbeğinin yakında hayata geçeceğini söyledi

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi Gebze İlçe Örgütü’nde Gökhan Orhan başkanlığındaki yeni yönetimin ilk basın toplantısında Gebze Basını; CHP Kocaeli Milletvekili ve PM Üyesi Tahsin Tarhan, İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, Gebze Belediyesi CHP Meclis üyeleri ve il, ilçe yöneticileri ile bir araya geldi.

 

ULUKÖYLÜ’YE TEŞEKKÜR

 

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan toplantının açılışında yaptığı kısa konuşmada 22 mahalle ve köylerde başkan atamasını gerçekleştirdiklerini söyledi. Orhan ayrıca CHP Gebze İlçe yönetimince tasarlanan sokak öbeği programının yakın zamanda hayata geçeceğini dile getirdi. Millet İttifakı’nı Gebze’de güçlü kılmak için de çaba sarf ettiklerini söyleyen Orhan, İYİ Parti İlçe Başkanı Burak Uluköylü’ye teşekkür etti.

 

ASIL TOPLANTI GEBZE’Yİ TARADIKTAN SONRA

 

Toplantının asıl amacı, Gebze’nin yerel sorunları olarak belirlenmişti. Gebze Belediye Meclisi CHP Grubu sözcüsü Avukat Saide Arslan Çalışkan’ın detaylı sunumunun ardından CHP İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı söz aldı. Yıldızlı sözlerine parti çalışmalarına değinerek başladı. Kocaeli’yi köy köy, mahalle mahalle gezeceklerini, bu hafta Çarşamba ve Perşembe günleri Gebze’de olacaklarını kaydeden Yıldızlı, “Sizinle (basınla) asıl bu toplantıdan sonra bir araya gelip değerlendirmede bulunacağım” dedi.

 

BİZ HALKIN YANINDAYIZ

Yıldızlı, Gebze’nin il olması konusuna dair ise kendisinin için önemli olanın, halkın ne isteği olduğunu söyledi. Yıldızlı, “Biz Kocaeli’yi 12 ilçesiyle birlikte bir bütün olarak düşünüyoruz. Halk ne derse biz halkın yanındayız” diye konuştu.

 

CHP İL’İNİ PARTİ PROGRAMINA KOYACAĞIZ

 

CHP Kocaeli Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Tahsin Tarhan ise konuşmasında yine Gebze’nin il olması gerekliliğine değindi. Tarhan, “Biz TBMM’de Gebze’nin il olması gerekliliğine dair önergeyi şov olsun diye vermiyoruz. CHP’nin il olmasını parti programına koyacağız. Gebze’nin il olması için hep birlikte çalışacağız” dedi.

 

KURT’U YATIRIM İÇİN ARARLARDI

 

Türkiye’deki yoksulluk durumuna da ilginç bir örnekle dikkat çeken Tarhan, “Alaettin Kurt milletvekilliği döneminde hep yatırım talepleri için aranırdı. Beni insanlar sosyal yardım, iş için arıyor” dedi. Yerel basının kendileri için çok önemli olduğunu belirten Tarhan, “Türkiye’de öyle bir korku politikası var ki kimse konuşmuyor artık” dedi.

Basın toplantısına CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya ve Gebze Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan, Gebze Belediye Meclis Üyeleri Halil İbrahim Başçiftçi, Avukat Saide Arslan Çalışkan ve Gökhan Yamen ile il ve ilçe örgütü yöneticileri katıldı. (Haber Merkezi)

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.