CHP, Sarıkamış şehitlerini unutmadı

CHP, Sarıkamış şehitlerini unutmadı

 Darıca Karslılar Derneği, Sarıkamış Şehitleri için anma programı düzenledi. Kuran'ı Kerim tilavetinin de yapıldığı programda şehitler için...

 

Darıca Karslılar Derneği, Sarıkamış Şehitleri için anma programı düzenledi. Kuran'ı Kerim tilavetinin de yapıldığı programda şehitler için dualar okundu. CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Cengiz Hamşioğlu ve CHP İlçe Başkanı Selman Kösalı ile birlikte ilçe yöneticileri de etkinliğe katıldı.

Darıca Karslılar Derneği, Sarıkamış Şehitlerini unutmadı. Sarıkamış Harekâtının 99. yıl dönümü nedeniyle Türkiye'nin birçok yerinde olduğu gibi Darıca'da da çeşitli etkinlikler düzenlendi. Darıca Karslılar Derneği de Sarıkamış Şehitleri için anma programı düzenledi. Anma programına CHP Darıca ilçe örgütü de yoğun ilgi gösterdi. CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Cengiz Hamşioğlu ve CHP Darıca İlçe Başkanı Selman Kösalı ile birlikte kalabalık bir partili heyeti anma etkinliğine katıldı.

SARIKAMIŞ YÜREĞİMİZDE SIZIDIR

 

Anma etkinliğinde söz alan Darıca Karslılar Derneği Başkanı Hüsamettin Ergül, katılan davetlilere teşekkür ederek Sarıkamış'ı unutmayacaklarını belirtti ve şehitleri rahmetle andı. CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Cengiz Hamşioğlu, "Sarıkamış, hepimizin yüreğinde derin bir sızıdır. Bu ülkenin birliği ve bütünlüğü için, bağımsızlığı için canlarını seve seve feda eden o kahraman askerlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum. Atalarımızın, dedelerimizin bizlere kanlarıyla miras bıraktığı bu toprakların kıymetini bilmeliyiz. Kurtuluş Savaşı destanını yazan başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere canlarını feda eden kahraman askerlerimizi her zaman hatırlamalıyız" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.