CHP Kocaeli’nden İstanbul seçimlerine büyük destek

CHP Kocaeli’nden İstanbul seçimlerine büyük destek

CHP Kocaeli İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde sandık ve seçim güvenliği için görev aldıkları yerlerdeki çalışmalarını aralıksız sürdürerek büyük destek verdi.

Türkiye’nin kilitlendiği 23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Örgütü tüm kademeleri ile İstanbul’a akın etti. Parti genel merkezi tarafından yapılan görevlendirmeler neticesinde CHP Parti Meclisi üyesi Kocaeli Milletvekili Haydar Akar Sancaktepe’de, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan Kartal’da, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay Ümraniye’de, partili avukatlar Şile’de ve müşahit olarak görev yapan isimler ise Tuzla’da sandık ve seçim güvenliği için çalışmalarını aralıksız sürdürdü.  
YAKLAŞIK 600 KİŞİ İSTANBUL’DA
CHP Kocaeli üyesi yaklaşık 600 kişi farklı bölgelerdeki görevleri için sabahın ilk ışıkları ile İstanbul’a hareket etti. Partinin önde gelen birçok isminin sandık başı ve okul çevrelerinde aktif görev alarak çalıştığı İstanbul seçimleri için oy kullanma işlemi saat 17.00’da sonaerdi. Oy kullanma işlemi sonrasında da CHP Kocaeli neferlerinin görev yaptıkları bölgeleri terk etmeyerek seçim sonuçlarını bulundukları noktalardan takip ettiler.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.