CHP Kocaeli’den Gebze çıkarması

CHP Kocaeli’den Gebze çıkarması

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Örgütü, Sokak Örgütlenmesi çalışmaları kapsamında bu kez Gebze’ye çıkarma yaparak hane ziyaretlerinde vatandaşlarla buluştu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Örgütü, 12 ilçede Sokak Örgütlenmesi çalışmaları kapsamında hane ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. İlçe örgütlerinin düzenlediği hane ziyaretlerine her akşam farklı bir bölgede katılan CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve il yönetimi bu kez Gebze’de vatandaşların taleplerini dinlemek üzere evlerine konuk oldu. CHP Kocaeli İl Başkanı CHP Kocaeli İl Sekreteri Bülent Sarı, CHP Kocaeli İl Eğitim Sekreteri Hikmet Koçoğlu, CHP İl Başkan Yardımcıları Ali Yapa, İsmail Sungur, CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, ilçe yönetimi, ilçe kadın kolu başkanı Yaşa Erdoğan, mahalle temsilcileri ve öbek sorumlularının katıldığı ziyaretlerde partililer konuk oldukları hanelerde vatandaşları dinledi.

 

TÜM İLÇELER SAHADA

Diğer ilçelerde de eş zamanlı olarak hane ziyaretlerinin sürdüğünü ifade eden Başkan Yıldızlı, “İl yöneticilerimiz, ilçe başkanlarımız, ilçe yöneticilerimiz, mahalle temsilcilerimiz, öbek sorumlularımız ve parti emektarlarımız gruplar halinde sokak sokak öbek çalışmalarını sürdüyor. Bizler bu akşam Gebze’de hanelere konuk olurken, diğer ilçelerimizde de ilçe başkanlarımız ile tüm kadrolarımız hep birlikte sahadalar. Kocaeli’de çalınmadık kapı bırakmayacağız, vatandaşlarımızın sorunlarına hep birlikte çözüm üretmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Halkın iktidarını kurana kadar Cumhuriyet Halk Partisi’nin hiç ferdine yorulmak yok. Çalışmalarımıza emek veren tüm kadrolarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Geliyor, gelmekte olan” dedi.

 

chp-2-013.jpeg

 

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.