CHP Kocaeli sokakta öbek öbek örgütleniyor

CHP Kocaeli sokakta öbek öbek örgütleniyor

CHP Kocaeli, Sokak Örgütlenmesi için atanan öbek sorumlularına yönelik eğitimlere CHP PİEB Sorumlusu Çağlar Akay'ın eğitmenliğinde başladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Örgütü, 2018 yılında partinin genel merkezi tarafından Sandık Örgütlenmesi modeli yerine hayata geçirilen Sokak Örgütlenmesi için ilçeler tarafından atanan öbek sorumluları ile eğitimlere başladı. Sokak Örgütlenmesi Eğitimleri'nin ilk etabı CHP Parti Okulu Parti İçi Eğitim Birimi (PİEB) Sorumlusu Çağlar Akay'ın eğitmenliğinde Derince, Çayırova ve Darıca ilçe örgütlerinde gerçekleştirildi.


3 İLÇEDE EĞİTİM
CHP İl Eğitim Sekreteri Hikmet Koçoğlu, CHP İl Başkan Yardımcısı ve İl Eğitim Koordinatörü Özgür Çelik'in koordinasyonunda gerçekleştirilen eğitimlere öbek sorumluluların yanı sıra CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP Derince İlçe Başkanı Birkan Koçak ve yönetimi, CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek ve yönetimi, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve yönetimi de katıldı.


ÖBEKLENME ÇALIŞMALARI
CHP tarafından 'Öbek' adı verilen ve en fazla 400 seçmeni kapsayan bölgelere atanan sorumlular, Sokak Örgütlenmesi modeli çatısı altında yürütülecek öbeklenme çalışmaları hakkında bilgi aldı. Her an seçim varmışçasına programlarını sürdüren CHP Kocaeli, 'Komşunu tanı, onu dinle ve dayanışma içinde ol' sloganıyla yürütülen Sokak Örgütlenmesi çalışmalarına yeni dönemde hız verecek.

Haber: Barış AYAR

 

manset-(1)-009.jpeg

 

manset-(2)-028.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.