CHP Kocaeli  Gebzelileri dinledi

CHP Kocaeli Gebzelileri dinledi

Muhtarlık ve esnaf ziyaretlerini aralıksız sürdüren CHP Kocaeli, Gebze ilçesinde 2 gün boyunca yaptığı programla bölge halkının talep ve sorunlarını dinledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Örgütü vatandaşların talep ve sorunlarını dinlemek üzere gerçekleştirdiği muhtarlık ve esnaf ziyaretleri için 2 gün boyunca Gebze’deydi. Ziyaretlerin  2. Gününde CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, İl Yönetim Kurulu üyeleri, CHP İl Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, CHP Gebze İlçe Yönetimi, CHP Gebze İlçe Kadın Kolu Başkanı Yaşa Erdoğan, Gebze Belediye Meclisi CHP Grubu üyeleri Av. Saide Arslan, Halil İbrahim Başçiftçi ve Erhan Bölük, muhtarlık ve esnaf ziyaretlerini gerçekleştirerek bölge sakinlerinin sorunlarını dinledi.

 

AMACIMIZ ÇÖZÜME KAVUŞTURMAK

CHP’liler programın 2. gününde Hürriyet Mahallesi Muhtarı Ahmet Arslan, Yavuz Selim Mahallesi Muhtarı Şükriye Kavran, Ulus Mahallesi Muhtarı Hüseyin Akın, Beylikbağı Mahallesi Muhtarı Mesut Akbayrak, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Sedat Kıldacı, Adem Yavuz Mahallesi Muhtarı Ekrem Usanmaz ve çevre esnafıyla bir araya geldi. Gebze’deki tüm muhtarlıklara ziyaretlerin devam edeceğini ifade eden CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, “Ziyaretlerimizin amacı siyaset yapmak değil, halkımızın sorunlarını kendilerinden dinlemek ve çözüme kavuşturmak. Tüm muhtarlarımıza ve bölge halkına bizlere samimiyetle sorunlarını, taleplerini ilettikleri için çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

7-009.jpeg10-002.jpeg13.jpeg12.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.