CHP KBB GRUP BAŞKAN VEKİLİ TAŞDEMİR: “Alçakça bir saldırı!”

CHP KBB GRUP BAŞKAN VEKİLİ TAŞDEMİR: “Alçakça bir saldırı!”

CHP KBB Grup Başkan Vekili Engin Taşdemir bazı gazetelere yansıyan Muhammet Altıntaş isimli şahsın açıklamalarının ‘rant iddiası’ olarak lanse edilmesiyle ilgili konuştu.

Taşdemir, “Bu alçakça bir saldırı. Ben hisseli arazimi satışa çıkardım. Doğal olarak izaleyi şüyu davası açıldı. Rant bunun neresinde” dedi.
CHP Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Grup Başkan Vekili Engin Taşdemir, hisseli arazisini satışa çıkarmasıyla ilgili konuştu: “Bugün kimi gazetelere yansıyan, gazetelerin durumdan fırsat yaratarak ‘rant’ kelimesi ile süsledikleri Muhammet Altıntaş isimli şahsın açıklamalarına istinaden cevap hakkımızı kullanma zorunluluğu doğmuştur. Söz konusu araziyi ben 31 Aralık 2015 tarihinde satın aldım. 24 hissedarı olan arazinin 4’te biri bana ait. 2 yıl boyunca araziye yatırım olarak baktım. Daha sonra satmak istedim.

MADDİ ZARARA UĞRADIM
Hisseli arazilerin satışı için dava açılması gerekiyor. Ben de 24 Mayıs 2017’de izaleyi şüyu davası açtım. Bu benim yasal hakkım. Hisseli arazisi olan bütün yurttaşlar izaleyi şüyu davası açıyor. Burada nasıl bir rant var? Kendi arazimi satıyorum. Alın terim ile satın aldığım mülkümü satışa çıkarıyorum. Bundan kime ne? Maalesef Altıntaş’ın açıklamalarını aynı anda, eş zamanlı olarak bazı gazeteler haberleştirdi. Şahsıma yönelik bir saldırı olduğu aşikar. Benim mesleğim emlakçılık. Ancak muhalefet temsilcisi olarak görevimle mesleğimi hiçbir zaman karıştırmadım. CHP’deki görevim dolayısıyla pek çok maddi zarara uğradım. Bu zararı sosyal demokrasi yolunda ödenen bedel olarak gördüm, hiç dert etmedim.

ALÇAKÇA SALDIRI
Ben muhalefetin sesi olarak kent sorunlarını dile getiriyorum. Belediyelerdeki usulsüzlükleri anlatıyorum. Bunun birilerini rahatsız etmesi gayet doğal. Ancak gazetelerin bu saldırılara alet olmasını doğru bulmuyorum. Söz konusu haberler yapılırken gazetecilerimiz beni arama zahmetine girmedi. Benim açıklamalarımın onlar için herhangi bir önemi olmaması üzücü. Bu ve benzeri saldırılar beni yıldıramayacak. Bu kentin daha yaşanılabilir bir kent olması için elimden geleni yapacağım. Geri adım atmayacağım. Bu ve benzeri mesnetsiz ithamlarla, alçakça saldırılarla beni kimse susturamaz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.