CHP Karaosmanoğlu’nu ağırladı

CHP Karaosmanoğlu’nu ağırladı

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve il yönetimi, geçmiş dönem Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu partinin il örgütü binasında ağırladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Başkanı Cengiz Sarıbay, İl Yönetim Kurulu üyeleri ve İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, geçmiş dönem Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile CHP İl Örgütü’ne yaptığı ziyarette bir araya geldi. Ziyaretten ötürü mutluluk duyduklarını ifade eden CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Siyasette farklı siyasi ideolojilerde olsak da herkesi kucaklayıcı, sesimizi yükseltmeden, toplum yararına ortak payda da buluşmamız lazım. Sizin döneminizde bu oluşum vardı” dedi.
DEMORKASİNİN KIYMETİNİ BİLMEK LAZIM
Partilerin demokrasi için önemini belirten geçmiş dönem Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise, “Her partinin bir davası, bir hedefi, bir görüşü var. Partiler olmasa demokrasi, özgürlük olmaz. Vatandaş da kimi tasvip ediyorsa onu belli kademelere seçimle getiriyor. Bunun kıymetini demokrasi olmayan ülkeler daha fazla anlıyor. Belediye başkanını, muhtarını seçemeyen ülkeler var. Bunun kıymetini bilmek lazım. Bu avantajı harcamamak gerekiyor” ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.