CHP Karamürsel’de ikinci aday çıktı

CHP Karamürsel’de ikinci aday çıktı

Yönetim düşünce kayyum heyeti atanan CHP Karamürsel İlçe Örgütü’nün olağanüstü kongresi 30 Ocak’ta yapılacak. Meclis Üyesi Emel Kabataş’ın ardından Anıl Aksu da başkanlık için adaylığını açıkladı.

Toplam 15 kişilik yönetim kurulundan 10 kişinin istifa etmesiyle düşen CHP Karamürsel İlçe Örgütü’ne kayyum atanmıştı. Eski İlçe Başkanı Şinasi Yazar’ın kayyum başkanı olarak atandığı CHP Karamürsel’de ilk başkan adayı, Karamürsel Belediye Meclis Üyesi Emel Kabataş oldu. İlçe Başkanı Suat Ülkü yeniden yarışmayacağını söyledi. Ülkü’nün yönetiminde bulunan ve istifa edenler arasında yer alan Anıl Aksu ise başkan adaylığını açıklayan ikinci isim oldu. Aksu’yu, yerel seçimde Karamürsel Belediye Başkan adayı olan Ahmet Çalık ve il yönetiminin desteklediği öğrenildi.

 

KONGRE 30 OCAK’TA

İstifalar sonrasında düşen Karamürsel CHP İlçe Örgütü’nde kayyum başkanı olarak atanan Şinasi yazar, sürece ilişkin gazetemize açıklamalarda bulundu. Yazar, “5 kişiden oluşan kayyum heyeti olarak parti ile ilgili alt yapı çalışmalarımızı tamamladık ve 30 Ocak Pazar günü kongre kararı aldık. Kongre saat 13.00-17.00 arası Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Şu ana kadar bir aday kesinleşti, bir adayımız da hazırlık yapıyor. Birkaç gün içinde adaylığını açıklayacak diye bilgi aldım. Hayırlısı olsun” dedi.

 

Haber: Barış AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.